4 entry daha
  • genel olarak envato sitelerine içerik üretirken hedef kitlenin içinde yarı profesyoneller ve amatörler olduğunu akıldan çıkartmamak gerekir. sonra after effects projenizi satın alan birisi size "projeyi indirdim, after effects diye bir program soruyor, bilgisayarımda böyle bir program yok, ne yapmalıyım?" gibi bir soru yöneltip destek isteyebilir. (gerçekten yaşanmış bir olaydır.)

    ya da kız arkadaşına sürpriz yapmak isteyen ama hayatında after effects kullanmamış heyecanlı bir genç "comments" bölümünden sizi soru yağmuruna tutabilir.

    bir de proje yapmaya harcadığınız zaman kadar video tutorial hazırlamak, meta data girmek gibi işlere zaman harcarsınız. tamam anahtar kelimeleri, html açıklamaları falan anladık da yüklediğiniz rar dosyasının boyutunu da size elle girdiren, bu dosya kaç mb? diye soran garip bir sistem.

    tüm bunların haricinde, fiyatlar çok makul olduğu için tatmin edici bir satış grafiği yakalayabilirsiniz. projeler 25-30 dolar gibi rakamlara satıldığı için yabancılar en baştan proje yapmak ya da yaptırmak yerine hiç düşünmeden template satın alıyor. exclusive author olarak %50'den başlayarak gittikçe artan kar oranlarıyla 500 dolarlık satış yaptığınıza , bu entry'nin girildiği tarihteki dolar kuruyla 3000 tl üzerinde para kazanırsınız.

    tamam kabul ediyorum son paragraf üçkağıtçı müteahhitlerin ev satmak için kullandıkları dile çok benzemiş ama sistemi başka türlü anlatamazdım.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap