• oda kadromuz herhangi bir taktiği oynamaya yeterli değil. ne yazık ki bu bir gerçek . bunun sebebi geçmiş sezonlardaki yanlış transfer planlaması. şu an eldeki oyuncuları kendi pozisyonu olmayan yerlerde deneyip tutturmaya çalışıyoruz ama imkansız.

    4-3-3 = pasör özellikte ekiciyi sayarsak 1 saymazsak iki 8 numara lazım . yani orta sahanın 8 numara- ekici- eljif olması lazım . çapa topal nerde ? diyebilirsiniz. çapa dmc 4-3-3 de orta 3 lünün 2 si ofansif orta saha ise kullanılır. onun dışında iki bekininzinde çok sağlam ve iyi orta açabilmesi lazım. isla belki idare etsede h.ali yerine çok sağlam bir solbek lazım. o da yok.

    4-4-2 = orta açacak sol kanat yok. sağ ortacı barış tam güvenilmez. 4-4-2 de orta göbekteği biri daha defansif box to box ile diğeri daha ofansif olan 2 8 numaradan 2 side pas özelliği olması lazım ofansif 8'i geçtim . defansif orta sahalarımızın pas özelliği yok. ozan'ın bursadaki devamlı köşegönlerine direkt pas çaktığı hallerini hatırlayın. sol bek yine sıkıntılı.

    4-2-3-1 = 10 numaraya valbuenayı koysak ki verim verir. orjinal yeri zaten. yine 4-4-2 deki gibi 2 kanat lazım. sol bek lazım.

    birde herşeye ek kaleci lazım.

    fenerbahçe bu taktikler arasında en az transferle yani sol bek- kaleci- 8 numara ile 4-3-3'dür.

    oda budur.

    http://www.footballuser.com/…6370_fenerbahce_sk.jpg

    ileri 3 lü orta açamayan forvet özellikli ayew gol için ters ayağı ile sağda. slimani diyebilirsiniz ama frey daha pasör bir forvet yanlarındaki forvet rolündeki adamlara servis yapacaktır.valbuenada solda aynı lyondaki gibi forvet sol açık rolünde ama arkasında kendini geri döndürüp yormayacak bir sol bek ve ortaya getirmeyecek 3 pasörle oynayacak.

    orta 3 lü = 3 8 numara ile oynamalıyız. keza topalla oynayacak 2 on numara yok. kanatlarında yok ileri üçlüyü tam baskı ve forvet gibi kullanıcaz ilerde çoğalmak için. topu orta 3 lü ve beklerinin olması lazım . eljif ileriye pasla çıkar, ekici çıkar, yeni alınacak orta sahada çıkar. islada çıkar, yeni alınacak solbekte çıkacak. reyeste ileriye top servis eder geriden. ha bu ortasaha çok hafif diyen futbol sihirbazları. babuş anadolu takımına orta göbekte 3 adamla oynuyorsun. geçirme. üstüne yüklenince gelemezler zaten . ha eşitin takımla oynuyorken diş geçiririm diyorsan bu kadroyla yok beni aşar diyorsan komple kontraataka dönersin.

    defans 4 lüsü = stoperler iyidir. sağ bekte idare eder. sol bek alınmalı.

    ligi götürür.
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap