5 entry daha
  • peşin edit: ispanyol kökenli değilmiş, kendisini türk ve latin katolik kökenli olarak tanımlıyormuş. doğru bilgi verme telaşından şu kızcağızın başlığına da üçüncü kere düzeltme giriyorum te allam ya.

    ispanyol kökenli moda bloggerı desek sanırım yanlış olmaz.

    şunu kabul edelim artık, sizin o her aldığını insanların gözüne sokuyor diye şikayetlendiğiniz, lüks içinde hiç kimseye bir hayrı dokunmadan tüketmeyi övüyor diye dertlendiğiniz şey artık resmi olarak bir pazar. üzerinden legal anlaşmalarla para kazanılan işbirliklerinin gerekleri ve bu işbirliklerini gerçekleştirmek için yapılması gereken reklamlar var. kimse sizin gözünüze sokmuyor inanın, takip etmemeyi tercih eder ve farklı içerikler üzerine yoğunlaşırsanız instagram bunları size önermiyor bile. lüks bir hayatı var ve bunu sergiliyor diye kendi kendinize dellenmeniz ve dahası dellenmek için bunları bilinçli olarak takip etmeniz sizin sorununuz.

    rachel özelinde ise bence en dikkat çeken şey paylaşım stilinin farklı olması. her zaman iyi yürekli, hassas, dikkatli bir portre çiziyor ve bunu yaparken her daim komik olmak gibi bir misyon edinmiş. kendisini tanımıyorum, öyle bir insan mıdır bilemem ama sosyal medyadaki personası böyle olduğu için sanırım en az sinir olunan moda blogger'ı da kendisi. karşılaştırmak adına, aynı kulvarda zevkli ve başarılı gördüğüm bir diğer örnek olan maritsa için bu sıfatları kullanmam. maritsa, yalnızca paylaşımının cool ve iyi durması üzerine odaklanıyor mesela, takipçilerinin onunla ilgili ne düşündüğü önemli değil. ancak rachel içeriğin yanında kendi karakterini de sunuyor ve artı puan topluyor.

    en az sinir olunanlardan biri olmasının bir diğer sebebi de seksi olmaya çalışmaması. sosyal medyada bir kadını en gülünç duruma düşüren şey sanırım seksi değil seksi olma çabasında görünmesidir. bu duruma da en çok kadınların sinir olduğu ve moda bloggerlarını da büyük oranda kadınlar takip ettiği için rachel buradan da geçer not alıyor. "tatlı ve komik biriyim, lütfen bana sinir olmayın?"

    stilini çok da zevkli bulduğumu söyleyemem ancak profilini eğlenceli buluyorum ve bu yüzden takip ediyorum.
87 entry daha
hesabın var mı? giriş yap