• sabitlenmiş entry
    "silinmiş entry" soru-cevap etkinliklerinde, konuklarımızın cevapladığı bir soruyu soran yazarın sorusunu silmesi halinde, konuklarımızın verdiği yanıtların sorusuz kalmaması, okurların eksik bilgilendirilmemesi adına kullanılan bir hesaptır. konuklarımızın cevapladığı bir soruyu, sorunun yazarı silmek istediğinde artık o sorunun altında kendi nick’i görünmeyerek yerine "silinmiş entry" ibaresi getirilir.
  • 6 entry daha
    • ask me anything etkinliklerinde genelde saçma sapan konuşup da sonradan entrylerine gelen yorumların etkisiyle söylediklerinin arkasında duramayanların suçunu üstlenip "place holder" vazifesi gören, tartışmayı sonradan görmüş pek çok yazar tarafından haksız yere engellenen sanal kullanıcı adı. yönetim tarafından nickine "bot" payesi verilmez ise birkaç "ask me anything" sonrasında aşağıda zeka seviyesi tartışmalı biri tarafından bu entry hiç yazılmamışcasına troll olduğu itham edilecek, entrylerinin ve başlıklarının engellenmesi çağrısı yapılacaktır zira sözlükteki az biraz kassa sapiens olabilecekken vizyon yetersizliği sebebiyle başaramamış ortalama yazar seviyesi bunu gerektirir.

      ayrıca bu "yazarın" varlığı bize göstermektedir ki sözlükte entrylere yorum yapma özelliği tüm başlıklarda aktifleştirilse oksijen israfı yapan birçok embesil yazdıklarını harıl harıl silecek, sözlüğün kalitesi yükselecektir.
    11 entry daha
    hesabın var mı? giriş yap