5 entry daha
  • bir insanı anlatmak için hangi kelimeler gerekiyor bilmiyorum ama kendisini tarif etmeye kalktığımda aklıma sadece olumlu kelimeler geliyor. bir insanı kendi kendinize düşünürken 2-3 saniyede tüm seceresini çıkarır ya beyniniz, maria’da bu daha uzun sürüyor, derinlikli bir insan çünkü kendisi.

    şimdi kendisi merak edebilir neden yazıyorum başlığına diye. aslında ben de bilmiyorum ama uzun zamandır yazmak istiyordum, eylül’ün henüz başladığı serin bir cumartesi gününü uygun gördüm yazmak için.

    özü sözü bir, samimi, ince düşünceli, arkadaşları için çok düşünceli, sözel zekası kuvvetli, yargılamayıcı, sevdiklerine karşı şımartık(şımarana şımarık diyorsak şımartana da bunu demeliyiz bence), insan kaynaklarının piri, çok okur, iyi yazar, kendine güvenmeyi öğrenen, hayatımda gördüğüm gerçekten sevilmeyi ve sevmeyi tatmış nadir insanlardan biri olduğu için sevgisi kıymetli(düşününce sevgisi kıymetli diyebileceğim az sayıda insandan biridir kendisi) ve muhteşem bir anne adayıdır(hamile anlamında değil, yetenek olarak) kendisi.

    bunu ona ilk defa itiraf edeceğim ama ara ara keşke çocukluğumda kendisi gibi bir annem olsaydı diye düşünürüm bazen(kendi annemden çok memnunum ancak seçim şansım olsa kendisinin bilincini kendi anneme aktarmak isterdim). ancak kötü planlarım var, kendisi çocuk yaptığında hemen ben de yapıp beşik kerteceğim kendisiyle. :)

    kendisi yay burcudur ve doğum günlerimiz arasında da 1 gün vardır.

    düğünlerde kolay kolay oynayamasam da üstüne deist olsam da, söz kendisinin düğününde orkestralı olursa halaybaşı, mevlüt’lü olursa müezzin olacağım.*

    (ne çok “kendi” demişim)
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap