4 entry daha
  • (bkz: abdoulaye doucoure/@ceyar i kim vurdu)

    premier lig takımı watford fc'de forma giyen 1993 (25) fransa doğumlu merkez ortasaha.

    yılın ilk günü doğmuştur. bir isa olmasa da watford fc'nin ortasahasında harikalar yaratmaktadır. *premier lig alt sıralama takımı olan watford fc'nin efsane kaptan (bkz: troy deeney /@ceyar i kim vurdu) ile beraber yıldız oyuncusu konumunda bulunmaktadır.

    rennes altyapısı ürünü oyuncu 23'ünde (2015/16 devre arası) 10.6m €'ya watford fc'ye geçti. aynı yarıda başka bir 'pozzo futbol aş' takımı olan granada cf'ye kiralandı.

    (bkz: watford fc/@ceyar i kim vurdu)
    (bkz: giampaolo pozzo) (bkz: gino pozzo)

    bir sonraki sezon (2016/17 - yaş 24) watford fc'ye geri döndü*. geçen sene (2017/18 - yaş 25) ise ortaya koyduğu etkili performansla averaj kadrolu takımında dikkat çekmeye başladı.

    bu sezon (2018/19 - yaş 26) gezgin teknik adam javi gracia '2 gömülü defansif ortasaha, 2 ofansif olmayan kanat oyunculu 4-4-2' gibi unutulmaya yüz tutan** ve başarılıyla uyguladığı bir taktik kullanıyor. abdoulaye doucoure'yi ise etienne capoue'yle beraber çift defansif merkez ortasaha olarak oynatıyor. birbirleriyle harika bir uyum yakaladılar. sahanın göbeğinde takımın fiziksel ve taktiksel yükünü çekiyorlar.

    bravo vallahi başarılarının devamını dilerim pampa. bu performansına devam ettirirsen (veya sakatlanmassan) watford fc'den daha hedefli bir takıma geçmen oldukça olası. ünlü olunca eski dostlarını üzmemeni temenni ederim. sepet sepet yumurta, 5-b'den ceyar'ı unutma*.

    ---------------bonus-----------------
    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: watford fc/@ceyar i kim vurdu)
    ---------------bonus-----------------
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap