14 entry daha
  • ya allah askina ne alex ferguson'u ne arsene wenger'i, neyin sabri.

    bir bucuk yildir sabrediyoruz. oyunda bir ilerleme 15-16 sezonu tarzina geri donebilmek icin her maci merakla aciyorum acaba bu mac olur mu diye. bir bucuk yil oldu hala kanatlardan 50 orta acip belki biri tutacak da gol olacak.

    bu takim kotu degil, oyuncular su haliyle lig sampiyonlugu icin yeterli. bu gun vida, pepe, medel, adriano, oguzhan, tolgay, babel cok rahat galatasaray ya da fenerbahce ilk 11'inde yer bulabilir. bir bucuk yildir devam eden tek sorun israrli bir sekilde orta cag futbolu oynamamiz.

    senol gunes'e tesekkur ederiz, bize iki sampiyonluk yasatti, cok mutlu etti ama artik yeter. sen besiktas'san tepeye oynamak zorundasin, bu futbol bu takima yakismiyor. elimizdeki oyuncular lig sampiyonlugu icin yeter de artar ama bu sistemle imkani yok.

    linz maci yeterince belirliydi aslinda bu sonuca varmak icin, gec bile kaldik. yeni hoca arayisiyla da heyecan yaratmaya gerek yok. bu sene senol gunes'in bayragi gecici olarak teslim edebilecegi en uygun kisi guti hernandez'dir ve artik vakti gelmistir.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap