3 entry daha
  • her telefon tanıttığında yorumları takip etmesi çok zevkli olan firmanın yeni cihazı.

    6 gb ram olunca göklere uçacağını sanan arkadaşlara: sony telefonların o kadar ram'e ihtiyacı yoktur. aslında hiçkimsenin yoktur da işte 6 gb koyunca büyük bir üstünlük oluyormuş gibi marketing yapmak varken ne gerek var.

    4 gramlık farkı algılayacak muhteşem ellere sahip arkadaşlar da sanırım bir telefonun ergonomisinin kalınlık / incelikle alakalı olmadığı bilmiyor. telefonun elde rahat olması önemlidir. elimize almadan rakamlar üstünden "olmamış bu" demek ancak aptallık olabilir. millet rakamla kafayı bozmuş hakkaten.

    300 mah batarya farkı da senin yazılım ile neler yaptığına göre hissedilmeyebilir hatta senin cihazın daha iyi iş çıkarabilir. sony yazılımda samsung gibi firmaları normalde sallayıp atıyor zaten de işte devasa marketing. telefon direk android 9 bu arada.

    kamerada diyaframcılar da gelmiş. eskiden haberiniz yoktu diyafram nedir diye, işi gücü "mogopoksol" olanların upgrade versiyonu bunlar. göt kadar sensörle pro fotoğraf çekeceğini sanıp diyafram muhabbeti yapıyor. diyafram muhabbeti yapacak adam gider pro makine bir de lens alır. bunların tamamı marketing safsatasıdır. 4k hdr video çekiyor cihaz bu arada ve bildiğim kadarıyla halen bu konuda tek.

    ekrandan bahsetmeye gerek yok efsane olmuş, diğerleri gibi ishal ekran değil. muhteşem bir oled koymuş sony, yine sallayıp atmış anlayacağınız, klasik. ama yine herkes samsung apple filan alacak. ekran şu anda en iyisi olarak gösterilmeye başlandı bile.

    tasarım mükemmel, söylemeye gerek yok. yani adamlar resmen anasını bellemişler olayın ama millet "0.2 daha açık diyaframı yok", "300 mah ufak batarya çöp", "4 gram daha ağır olacak iş değil", "1.4 mm daha kalın bu ne amk" diye saçmalıyor.

    zaten size üretmiyor adamlar, "deneyim" isteyene üretiyor. rakam muhabettine giren adam sony almaz. sony mobilde devam edecek bu arada merak etmeyin. 5g dönemi geliyor.

    2014: sony battı
    2015: sony mobilden çekilecek
    2016: sony mobile battı batacak
    2017: sony tırt
    2018: play station olmasa batacak

    uzayın.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap