5 entry daha
  • burada ciddi ciddi almancı kıyaslaması yapan net gerizekalıdır.

    iş gücü yetersizliği nedeniyle davet edilen ve ülkenin kalkınmasında yardımda bulunan ile halihazırda işsizlikle boğuşan bir ülkeye sözde mülteci özde asalak olarak gidenler arasındaki farkı görmemek mümkün değil, bu tür çarpık karşılaştırmalar art niyet taşıyor.

    edit:

    bu arada merak ediyorum, suriyelileri savunan solcular: ulan hiç mi kıllanmıyorsunuz? kendini osmanlı torunu olarak tanıtan, aleviler hakkında mumsöndü esprileri kasan, keza kadın ve eşcinsel hakları konusunda 1400 sene geriden gelen bir güruh ile aynı kişileri savunuyorsunuz. hiç mi kuşku yok, "acaba yetmez ama evet'te olduğu gibi yine kullanışlı aptal mıyım?" diye? cidden bu batılı çokuluslu kozmopolit rüyaları sizi bu kadar mı kör etti?

    sizi, iran'da şah'a karşı islamcılar ile işbirliği yapan solculara benzetiyorum. uzun uzun açıklama yapmaya gerek yok, gram aklı olan zaten dersini çıkarır.

    bugün "faşizme karşıyız" dersin peki, de yarın taciz tecavüz korkusundan sokağa çıkamazsan, aleviysen evin kundaklanırsa, sokak başı köpek cesedi bulursan ağlamak yok, tamam mı? bunu sen istedin. ne de olsa çokulusluluk.

    cidden, insan hiç mi bir duraklayıp düşünmez "lan tüm sapık wannabe cihatçılarla, osmanlı torunlarıyla, ensarlarla aynı saftayım, acaba mallık bende mi?" diye?

    edit 2: ha bir de kimse bana "bunlar türkiye'de var zaten" gibi saçma salak argümanlarla gelmesin. daha hiçbir şey görmediniz. hiçbir şey.
237 entry daha
hesabın var mı? giriş yap