5 entry daha
  • taksim'de musterisini cok da onemsemeyen hatta hoyrat davranan, alt kati ayri ust kati ayri beter olan (masalar, ortam, wc.ler pis, temizlik hak getire, 2. kat ise terkedilmis, ses ve goruntu tertibati olmaksizin atil bir alana donusturulmus, atil alanda, uyumasinlar diye herhalde, sacma bi isiklandirma yapilmis) alkol menusunu ucuz birahane menusune donusturen, ustune giris parasi alsa da iyiye gidecegine daha fazla 'kalk gidelim' moduna donusen, bu donusum kapsaminda musteri kitlesi de 'rocker gorunumlu' kezban-kezman'a donusen bardir kendileri..saniyorum sakiz gibi uzayan bir son soz konusu.

    uzuluyor insan. @razor , @stt gibi degerli ve dinleyicilerini seven-sayan profesyonel gruplari/ muzisyenleri dinlemek icin, destek olmak icin bir avuc kisinin hala ugrak mekani olsa da artik bu kisileri de yildirdigi acik gorulmektedir.
    isletenler direnisi ayakta kalmayi yanlis anlamislar belli ki. "buralar artik bitti yea ne koparsak kârdir hacı" kafasinda olanlar hakkinda, "hala muzik icin, ideal icin direniyorlar" diye dusunmek naif bir gerizekalilik. ya da donusum bu yonde. oyle dusunmuyorlarsa da disaridan goruntu bu.

    ancak yukaridaki naif yorumu muzisyenleri icin soyleyebiliriz sanirim. mutsuzlar, hal ve tavirlarindan hissettirdikleri.. ama devam ediyorlar.. cok para kazandiklarini hic sanmiyorum. o halde cikarim yapiyorum:
    muzik yapmak icin idealleri icin direnenler iste bu muzisyen arkadaslar.

    yoklukta gidere donusmus olan, degerli muzisyenleri olan, duzelmesi yine de hep umulan, ukde olan bar.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap