• çok yetenekli genç yönetmenlerimizden biri. itiraf etmek gerekirse, yetenek ve yapılan işe duyulan yoğun tutkunun bir şeyler ifade ettiği diyarlardan birinde yaşıyor olsaydık, bu başlık daha önce açılmış ve altına da onlarca entry girilmiş olurdu. önemli değil, menzili geniş bir yönetmen olarak, her hâlükârda isminden ileride çokça söz ettirecektir zaten.

    öte yandan, histerisi hiçbir zaman poyraz esmeyen, her koşul altında hayata pozitif bakmayı başarabilen, hayvan dostu bir insanın başarılı olmasını kim istemez ki? ben istiyorum. bu entry'nin varoluş sebebi de esasen bu.

    ilk paragrafta da bahsettiğim gibi, yaptığı iş için lüzumundan fazla vasıflı. vasfı, gereklilik koşullarının hayli fevkinde. liyakatsizliğin baş tacı edildiği bir dönemde, liyakat sahibi olmanın ne kadar anlam ifade ettiğini hep beraber göreceğiz.

    son filmi "keloğlan" 7 eylül'de sinemalarda gösterime girecekmiş. okuduklarıma göre, film hayvanlara ve ekolojik dengeye dair yoğun hassasiyetler barındırıyormuş. bu kadar duyarlı bir kişilikten farklı bir iş beklemiyorduk elbette. film hakkındaki görüşlerimi, izledikten sonra ekşi'ye yazacağım.

    ez cümle; yetenekli, merhametli, duyarlı, işine aşkla bağlı genç bir yönetmenimizi size tanıtmaktan haz duydum. umarım yolu açık olur.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap