3 entry daha
  • 4-5 aydır kullandığım kulaklıktır.

    teknik özelliklerden çok anlamam ve "ayranım ekşi değil" diyen tipleri sevmem ama piyasada şuan için 15 dolar (100 küsür liraya) alınabilecek en iyi kulaklıktır. bu zamana kadar müzik dinlememişim dedirtti.

    bu kulaklıkla birlikte forumlarda önerilen spinfit kulaklık uçlarındanda kullandım.

    açıkçası çok memnun kalmadım. sese etkisi ben gibi günlük dinleyicilerin anlayacağı kadar değil ve kulağa takınca normal uçlardan daha dışarda duruyor.

    zaten bir teki kaybolunca orjinal ucu kullanıyorum hali hazırda. dolayısıyla spinfitlerin çok matah birşey olmadığını söyleyebilirim.

    l'edittore: birkaç aydır sağ kulaklıktan ses ciddi anlamda boğuk geliyordu. kronik bir sorun mu bilmiyorum ama bugün kulaklığın ucundaki filtreyi çıkarıp ufak bir temizlik sonunda düzeldi. filtrenin altında ki kısım normal kulaklıklardan farklı gibi. sesin geçeceği delik çok ufak olduğu için tıkanma yapıyor sanırım. aynı dertten muzdarip olan suserlere duyurulur.

    editero gonzales: aynı sorun yine oldu. sorun deliğin darlığında vs değilmiş. kulaklığın ucunda biri sık, biri geniş dokulu iki tane filtresi var. sık dokulu olan (metal, geniş dokulu olanın altında) kulak kirinden vs tıkanıyor. alkolle temizledim düzeldi.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap