• başlık şöyle olmalı idi " boşanmak isteyen karısına çocuğunu öldürürüm diyen koca".
    evet arkadaşlar bir arkadaşımın başına gelen olaydır.
    arkadaşım üniversite bitiminde (endüstri mühendisliği okuyor), staj yaptığı yerde kendisinden 9 yaş büyük birisi ona takılıyor en başlarda istemiyor fakat sonra denemeye karar veriyor biraz çıkıyorlar bizimkinin kafasında hiç evlilik falan yok fakat adam kaleyi içten feth ediyor bizim kızın babası ile çok sağlam ilişkiler kuruyor sonuç olarak babasını hep atası olarak görmüş hep saygı duymuş kızımız babasının zoru ile kötü alışkanlıkları yok, saygılı bir çocuk onunla evlen lafından sonra tüm itirazlarına rağmen evleniyor.
    ilk seneler gezmeler falan fena gitmiyor çocuk gündeme gelince adam tek başına büyütürsun diyor ve ilk hamilelik haberini verdiğinde eşine yine aynı cevabı alıyor, çocuk dünyaya geldikten sonra iki ay boyunca hiç kucağına almıyor ve eve de gelmiyor adam, herşeyi bizim kızımız yapıyor.
    bu arada kocaman bir fabrikanın müdürü oluyor bizim kız, adam daha düşük bir pozisyonda çalışıyor, ve hep ayrı yatmaya başlıyorlar hep, derken günler seneler geçiyor hayat akıyor, dışarıya oynanan bir tiyatro var evde mutlu aile maskesi takılıyor senelerce derken günlerden bir gün bizim kızımız yaşadığı hayattan başka bir hayatın olduğunu fark ediyor ve boşanmak istiyorum diyor bunun üzerine çocuğun babası kocası " çocuğunu öldürürüm" diyor.
    kızı dövüyor, her yerde takip etmeye başlıyor, resmen zindan hayatı yaşatıyor.
    sanki kadın o çocuğu tek başına yaptı, insan böyle bir şeyi nasıl söyleye bilir?
    arkadaşım aynen şöyle dedi ; ben, bankamatik miyim?, ben evde yemek ütü temizlik yapan bir robot muyum? ben televizyonun üzerine konulan bir biblo muyum?
    ve bu adam şimdiye kadar ne, bulaşık makinesi, nede çamaşır makinesinin kapağını açmamış, hiç çoraplarını katlamamis, hiç ütü yapmamış...
    sadece kendi konforu rahatı bozulacak diye, ayrılmak istiyorum diyen karısına, çocuğunu öldürürüm diyor.
    arkadaşlar, bu nasıl bir bencilliktir ki böyle bir tehdidi savuruyorsun?
hesabın var mı? giriş yap