2 entry daha
  • ah arçelik ah... kurban bayramından önce etleri saklamak için derindondurucu almıştık. ürün bozuk çıktı ve 120 kiloya yakın et çöp oldu. teknik servisten gelenler durumu fotoğraflayıp ısrarlı aramalarımız sonucunda, birkaç hafta sonra derindondurucuyu gönderdiler ama zararın karşılanmasına gelince ses soluk yok. her aramada talep açıp duruyorlar. pazartesi ben de adliyede bir talep oluşturacağım. oraya mecbur geri dönüş yaparlar.
    yanisi, böylesi durumlarda bir talep oluşturulmuşsa geri dönmelerini (boşuna) beklemeyin, direkt hukuki yollara başvurun. tam da beyaz eşyalarda arçelik'e yönelmişken şu saatten sonra bir daha da arçelik mi? tövbe...

    ek: altta sırf bilmem hangi gruba ait olduğu için firmaya pislik atmak için yazdığımı düşünen arkadaş, hangi gruba ait olduğunu dahi bilmiyorum, beni ilgilendirmez. herhangi bir karalama amacıyla yazmadım. ortada bir mağduriyet var ve pazartesi günü hukuki yollara da başvuracağız, bol keseden atmıyorum. kurban bayramında ne kadar hayvan kestiğimiz, ne kadarını dağıttığımızı onun haricinde yaptığımızı da bilemezsin.

    bilmek istersin diye, aile apartmanında yaşayıp, birçok şeyde olduğu gibi derindondurucuyu da ortak kullanıyoruz. sen şu tavrınla bırak kesmeyi diri diri gömersin milleti.

    insanoğlu çok garip.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap