3 entry daha
  • (bkz: nathaniel chalobah/@ceyar i kim vurdu)

    premier lig takımı watford fc'de forma giyen *1994 (24) sierre leone doğumlu ingiliz defansif ortasaha.

    - küçükken ailesi acı vatan afrika'yı terk edip, londra'ya göçmüş. 12 yaşında (2005/06) fulham altyapısından chelsea altyapısına kaçırılmış.

    chelsea'de 12 sene (2005 - 2017) çeşitli yaş gruplarında kulübe hizmet etmesine rağmen, a takımda sadece tek premier maçına ilk onbir oyuncusu olarak çıkabildi. bu yıllar arasında watford fc (18), nottingham forest (19), middlesbrough (19) ve reading fc (20) gibi şampiyonşip takımlarına kiralandı. üstüne zamanının premier lig ekibi burnley (20) ve serie a takımı ssc napoli'ye (21) kiralanıp, iki kulüpte de adamakıllı forma şansı bulamadı.

    22'sinde (2016/17) ilk defa chelsea a takım kadrosunda tutuldu. sene sonunda kendisinden artık bir nane olmayacağına karar verildi.

    geçen sezon (2017/18 - yaş 23) 6.7m €'ya (zamanında kariyerinde ilk profesyonel maça -2012/13- çıktığı) watford fc 'ye transfer oldu.

    tam da kendi seviyesinde bir takımla kontrat yapmanın sevincini yaşıyordu ki sezon başı (2017/18) dizi infilak etti. gümmm! tam bir yıl sahalardan uzak kalmasından sonra istiklal marşı ve kariyer kapanışı bekliyordum ama bu sene (2018/19 - yaş 24) sahalara geri döndü. defansif ortasaha ikilisi olarak harika bir uyum yakalayan (bkz: abdoulaye doucoure/@ceyar i kim vurdu) ve (bkz: etienne capoue/@ceyar i kim vurdu)'nin yedeği konumunda kadroda tutuluyor.

    watford fc teknik adamı javi gracia, ölüm kalım durumları dışında ilk onbirde değişiklik yapmayan bir isim olduğu için ligin ilk 5 haftası itibariyle tamı tamına 5 dakika süre alabildi. mevkisinde kimse sakatlık yaşamassa, sezon boyu 38 dakika forma alır dedi dümdüz mantığıyla sevgili aristo. sonra da yattığı yerden antik eteğini havalandırıp, dal taşak üzümünü yemeye devam etti.

    ---------- bonus ----------
    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: watford fc/@ceyar i kim vurdu)
    ---------- bonus ----------
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap