2 entry daha
  • ulan 650 liraya alıp oh ne kadar ucuza aldım dedirten başka bir alışverişim olmadı.

    hikaye şöyle:

    aniden bozulan bluetooth kulak içi kulaklığımın* ardından gugıllara düştüm. arandım, tarandım. tek beğendiğim marka bu oldu. tarz, pil ömrü, kalite, ses, spor için olan kulakçığı vs derken alıyorum dedim.

    dedim ama 899 lira. eski fiyatı burda yazıyor, zam gelmiş hali buymuş. lanet olsun 1

    amerika apple fiyatı 150$ o da aynı yere geliyor. amazona girdim. fiyat göstermesine izin vermemiş apple daha ucuz diye. sepete ekleyince anlıyorsun. 100$ civarı ki o da 650 liraya geliyor. alınabilir ama yine pahalı.

    üstelik kulak içilerde bozuldu mu tamiri yok ama garantin varsa anında değişiyor. 2 kere yaşadığımdan biliyorum. kesin bozulacak bi ara. eee güzel devletim sayesinde apple'ın uluslararası garantisi sadece türkiyede geçmiyor gibi durum da var. "europe (except turkey)" diye yazmış kocaman. lanet olsun 2

    öyle olmasa amerikadan gelecek biri var yola çıkmak üzere. ya riske giricem ya 900 bayılıcam. son bi şans hiç açılmamış ikinci el arıyım. malum bilgisayar yanına hediye ediyor apple, bu yüzden direk satanlar oluyor.

    3-5 yazışma, bir buluşma sonrası bu işin de olmayacağı anlaşıldı gibiyken son bir kişiye daha yazdım. 800'e satıyor. fiyat son mu diye sordum. zaten 1300 lira dedi. ben şok.

    fiyatlar 1299 olmuş. lanet olsun 3

    son çare en ucuz fln yazdım internete eski fiyattan satan var mı diye.
    d&r kampanya yapmış. tam 650 lira.

    bi anda bana pahalı gelen 650 rakamı 1300ün yarısı oluverdi ve ben ucuz diye aldım.
    bildiğin aynı ürünü %100 zamlı haliyle almak mümkün şu an güzel ülkemde.

    bunu yaşamak istemiyorsanız.
    (bkz: türkiyeden gitmenin faydaları)
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap