• twitch'te izlemesi keyifli yayınlar yapan, çok şahane çizimler yapan grafik tasarımcı. ben lafı uzatmadan kendi dilinden tanıtımını buraya yapıştırıyorum.

    peşin not: bu kişi ile hiçbir alakam yoktur ve kendisini tanımam. yaptığı iş uzmanlık alanıma girmemekte, sadece görsel keyif için izlemekteyim. keşfim ise şöule oldu: twitch'in ne olduğunu merak ettiğim bu dönemde türk (gaming dışı) yayıncılara bakarken kendisini buldum ve buraya yazmak istedim. sorularınız için önlem.

    "yayın dili/stream language : turkish/english adım bengi 25 yaşındayım grafik tasarım mezunuyum ve izmir'de yaşıyorum. 5 yıl boyunca çeşitli markalarda(the roof skateboards,wu wear europe vs) kaykay ve tekstil baskı tasarımları yaparken temel hayalim olan oyun ve film sektöründe konsept/karakter tasarımcı olmak için çalışmalar yapmaya devam ettim ve 2017 yılında tüm bağım olan işlerden ayrılıp sadece hedefime odaklanma kararı aldım. 2017 ekim ayında hem yaptığım işlerin yayılmasını sağlamak için hem de gelişimimi objektif şekilde takip edebilmek için creative yayınları yapmaya başladım.bilgisayar oyunlarına ilgi duymaya 2002 yılında diablo 2 lord of destruction ile başladım ve boş zamanlarımda hala oyun oynamaya devam ediyorum ve nadirende olsa yayınlarda oyun oynadığımı görebilirsiniz geri kalan tüm yayınlar adobe photoshop ve zbrush'da 2d ve 3d tasarımlar etrafında dönüyor.one against all(hardcore/punk) grubunda vokallik yapıyorum aynı zamanda scenes we have missed (melodic hardcore) grubunda bass çalıyorum.hayallerime ulaşmaya çalıştığım bu yolda bana katılmak ve desteklemek isteyen herkese selamlar boşun allahını atmaya hazır olun. kullandığım çizim tableti : wacom cintiq 13hd "
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap