3 entry daha
  • geçen hafta trabzon'daki milli maçta açılan pankart sonrası olası bir puan kaybından korktuğum maç.
    (bkz: share together shame forever)

    ev sahibi alanyaspor veya herhangi bir rakip değil elbette korktuğum. onlara hocaları mesut bakkal'dan ötürü saygı duyarım. ayrıca son anda iyi transferler yaptılar ki papiss cisse oynuyor mu bilmiyorum yarın, ama bence ceyhun gülselam bile başlı başına orta sahayı toparlar. ama biz de takımımıza yeni transferlere ve özellikle ünal hocaya güveniyoruz. sonuçta iyi oynayan kazansın, 4-0'lık galatasaray galibiyeti şans mıydı görelim biz de, ama yeter ki tff ve mhk trabzonspor'u bu akşam tırpanlamasın.

    zira 2011'den beri her böyle şikeden dem vuran sivri çıkışımızda hakem faciası yaşıyoruz camia olarak, alıştık da. arkadaş bir değil, iki değil en az 5-6 maç hakem hataları ile puan kaybetsen zaten 15-20 puan geride kalıyorsun devre bitmeden zirveden. sonra yalandan şansal çıkıp ekrandan konuşsun; "ligimizin güçlü bir trabzonspor'a ihtiyacı var değil mi hocam" diye. he canım, he.

    maç sonu editi: hakemlik bir şey olmadı, alanya erken bulduğu golü çok iyi korudu, orta sahada rakibe çok iyi bastı ve hak ettiği bir galibiyet aldı.
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap