7 entry daha
  • tasfiye, sansür, hak gaspı, seri yalanlar... alev coşkun ve tayfun akgüner'in yönettiği suç çetesinin kemik attığı mine g. kırıkkanat ve orhan bursalı gibi tetikçilere layık olduğunu daha ilk günden ispatlayan "tanık".

    saray işbirlikçisi patronları murat sabuncu'yu hapse attırdı, tgs işyeri temsilcisi gyy olarak üstüne sansür uygulamış, çok mu?

    "aykut küçükkaya'nın halk tv söyleşisinden yeni haberim oldu. murat sabuncu'nun yazısının internette sansürlenmesini, "internetteki arkadaşlarla küçük bir anlaşmazlık" diye anlatmış. ne yazık ki bu söylediği gerçek değil... +

    kayıtlara doğru girsin diye gerçeği aktarmam gerekiyor. gece 02.30 civarında http://cumhuriyet.com.tr/ nöbetçi editörünü aratıp kendisi yazıyı çıkarttırdı. yazışmalar elimde mevcut. zaten istifamı kendisine sunarken bu meseleyi de gerekçelerim arasında kendisine anlatmıştım.

    son bir not... neden bana haber vermediğini sorduğumda, "seni o saatte uyandırmak istemedim" dedi. o saatte sansür için arattığı editör ise doğum izninden yeni dönen, 6 aylık bebeği olan bir anne.

    - dolayısıyla "internetteki arkadaşlarla küçük bir anlaşmazlık" diye bir şey yok. orada çalışmaya devam eden arkadaşların omzunda bir leke bırakmanın da alemi yok. yeni atanan yayın yönetmeninin selefinin yazısını dijitalde sansürlemesi gibi bir durum var." (thread)
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap