• 1 ekim'de londra'da tanıtım turları başlayacak olan, wbc ağırsiklet dünya şampiyonu wilder ile eski şampiyon fury'nin muhtemelen abd'de ringe çıkacağı maçtır.

    çok değil yarım saat kadar önce anthony joshua, povetkin'i çok iyi bir kombin ile yenerek kemerlerini muhafaza etti ve ağırsikletteki dominasyonunu sürdürdü. 1 aralıkta gerçekleşecek bu maç evrenin sürekli entropiye uygun hareketi gibi ağırsikletteki boksun çıkmazını açıp, milyonlarca seyirciye joshua'nın nasıl bir boksör olduğunu ve elinde tuttuğu kemerleri korumaya mahir olup olmadığını gösterebilir. çünkü bu maçtan kim galibiyetle çıkarsa joshua'ya karşı dövüşecek özgüveni kendisinde fazlasıyla bulacak ve bu saçma organizasyon mızmızlanmaları da son bulup ağırsikletin güncel kralı belli olacak. zira şu an wilder'da joshua'nın karşısına çıkacak mental gücü görmüyorum, joshua'da kendini kanıtlamaktan ziyade işin içinde olan parayı fazlasıyla önemsiyor, yani fazlasıyla profesyonel... fury'nin ise kaybedecek hiçbir şeyi yok.

    wilder-fury-joshua üçgenini açmasını dilediğim maçtır. povetkin-joshua maçına yılın maçı demekle yanılmış, biraz erken davranmışız belli ki. kanımca yılın maçı bu olacaktır.
257 entry daha
hesabın var mı? giriş yap