2 entry daha
  • gerek burada, gerekse tripadvisor ve foursquare gibi ortamlarda hakkında yazılan onlarca olumsuz yoruma rağmen anlatılmaz yaşanır mantığı gereği haftasonu 1 gece konakladığım ve gayet de memnun kaldığım nezih doğa içi mekanı. deneyimlerimi şöyle aktarabilirim:

    > bir kere mekan full çekiyor. murat kekilli bile sıkça buraya takılıyormuş, hemen fotoyu çektik tabi.*bu nedenledir ki hayatında 1 kez bile dışarıdan gelip demlik çay ve kahve içsen dahi parasını almıyorlar.

    > dere kenarına 3 bölge boyunca açık ve kapalı yemek yerleri koymuşlar. istediğinde takılabiliyorsun. salıncak ve hamak gibi imkanlardan faydalanabilmek de cabası.

    > standart odada konaklamalar için oda kahvaltı 120, yarım pansiyon 160 ve tam pansiyon 200 tl (kişi başı) şeklinde. daha iyi odalar için biraz daha ödemek gerekiyor. ama aradaki 40 tl fark ile akşam yemeğinde kiremitte alabalık, mıhlama, mezeler, tatlılar ve alkolsüz içecekler alabilmek bence güzel. tam pansiyon fazla lüks gibi görünüyor.

    > kahvaltı ise serpme tipi, ancak yanına yine mıhlama, demlik çay, su, börek, patates, acuka, gibi ilaveler geliyor. yetmez derseniz yeni tabak hemen önünüzde. tabii ki kahvaltı sonu kahve keyfi de cabası.

    > bebek dostu bir yer. odanıza park yatak veya karyola atıp parasını da tabii ki almıyorlar. bungalow evler bu zamanlarda biraz nemli ve soğuk olabildiği için isterseniz ısıtıcı takviyesi de yapabiliyorlar. ayrıca tesiste emzirme odasına kadar bulunmakta.

    > çok sayıda garson, hizmetli ve temizlik personeli var. böylece tüm müşterilere yetebiliyorlar. kolay kolay bekleme yapılmıyor. güler yüz ve yardımseverlik üst düzeyde.

    > yürüyüş parkurları da var elbette. ormanın içinde doyasıya yürüyüp ter atabilirsiniz.

    > ve zipline. evet ayrı bir işletme ama 20 tl gibi bir ücretle süper aksiyon yaşıyorsunuz. gayet de güvenli, kesinlikle yaşamadan gitmeyin. ayrıca isteyenlere offroad, masaj, atv, paintball gibi olaylar da ekstraya tabi olarak mevcut.

    kısacası mekanın para derdi yok, bu nedenle iyi bir işletme mantıkları var. ben olumsuz birşey göremedim. umarım bozmazlar. kalan tüm detayları şurada bulabilirsiniz.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap