34792 entry daha
  • fenerbahçe maçıyla ilgili tespitlerim

    1- caner yedeğe. iyi bir sol ayağı var , uzak mesafeli isabetli ortaları var fakat, pozisyon bilgisi yok , sağ ayağı ise hiç yok. solunu kapattıkları anda bütün topları rakibe vurdurdu.
    2-bu iş pepe ve vidayla olmaz. bunun imkanı yok. ikisinin de ayakları çok çok kötü. tosiçten bile kötü. pepe sürekli topu gelişigüzel uzağa vuruyor baskı anında çok hata yapıyorlar. saçma gelecek ama pepeyi izlerken bu adam nasıl realde yıllarca oynadı diye düşünüyorum. marcelo pepeden kat kat daha iyi bence.
    3- tolgay yedeğe. kafa olarak iyi değil ya da gamsız. çözemedim ama geldiği halden çok çok geride.
    4- oğuzhan'a insanlar takmış durumda. dün gece iyi değildi, ama ona gelene kadar çok kötü bir ton adam var. bence oğuzhan onlardan iyi oynadı fakat artık direk bu adamın başına patlıyor herşey. sosyal medya lincine uğruyor.
    5- atibayı ilk defa bukadar güçsüz gördüm. normaldir. fakat bu tamamen yönetim hatası , 200 bin fazla vermemek için bu adama kampı kaçırttılar. hayır 1 kuruş bile hata yapmasalar hak vereğim de, bi sürü dandik adamlara paralar saçtılar. bu adam istikrarlı bir şekilde yıllardır senın en onemlı adamın. ayrıca takımı toplayıcı ozellıgı var, cocugu senın reklam yuzun olmus. değer vermen, vefa gostermen bir adamken sen bu adamla pazarlıga oturuyorsun. tamamen yonetımı hatalı buluyorum
    6- q7 , yine herkesin aksine (dün akşam için) sorunun kendisinde olmadıgını dusunuyorum. kaç kez iyi alanlara depar attı fakat, gerek tolgay gerek oguzhan gerek vida bu adama pas atamadılar. sürekli boş koşular yapıp oyundan düştü. hırslıydı.
    7- lens, cok kotu degil cok da iyi değildi. orta karar. bu adamda hırs yok bence esas sorun bu.
    8- babel , forvette sıkıntı yaşadı. bence babel serbest oyuncu olarak daha çok iş yapabilir. topu istediği yerde alıp , topla gidebilir. geçen yıl taliscanın görevini yapsa cok gol atar kanısındayım. yine de kalite olarak takımın cok ustunde. bu adam 8-0 lık liverpool macında benı cok heyecanlandırmıstı yedekden gırınce. bızım ıcın buyuk sans.
    9- şenol hoca, hocayı begenırım ve istifa gibi saçmalaklara da gırmem. kendısı bızım ıcın nımettır. lakin fener ve başakşehir e karşı bir sıkıntısı oldugu kesın. bugune kadar bu adama kımı oynatması ıcın baskı yapıldıysa sonu husran oldu. oynat denılen adamı oynattı, adam bıtık cıktı. demekki hoca haklıymıs dendı sonra. fakat adamı 1 ay bu nıye oynamıyor dıye gomduler mesela. ben tum kadrodan yararlandıgını dusunuyorum. 11 kısıyle oynamıyor . herkesın bu takımın parcası oldugunu onlara hıssettırıyor ve tumune şans tanıyor. fakat oyuncu değişiklikleri konusunda takıntılı , 70 e kadar kımseyı degıstırmıyor. dun tolgay ılk yarı felakettı , atiba da yorgundu. ben olsam ilk yarıda necip ve lajic i oyuna alırdım.
21546 entry daha
hesabın var mı? giriş yap