6 entry daha
  • guney california sehirlerinde satin aldiklari kohne evleri yenileyerek satan artik bosanmis tarek ve christina el moussa ciftinin yaptiklari program. her ne kadar programin adi flip or flop olsa da bugune kadar hicbir evden zarar ettiklerini gormedim, ediyorlarsa da hic bir bolume konu olmadi. yani hep flip ediyorlar.

    butun isi tarek yapar gibi gorunur, pazarliktan tut, finansman saglamasi, iscilerle muhabbet, vs. christina ise evin dekorasyonunda fayans secimi, boya rengi secimi gibi seylerde rolu vardir.

    eglenceli programdir ama dedigim gibi surekli kazanirlar. arada bir flop etseler, isin icine biraz drama girse fena olmaz aslinda.

    edit: bir bolume para kaybettiklerine dair yesillendirilince arattim, millet seceresini tutuyormus her bolumun. ne kadara aldilar, masraflari ne tuttu, kaca satildi, +/- ne yaptilar diye. https://en.wikipedia.org/…_of_flip_or_flop_episodes
    bolum sonunda satilip satilmadigi belli olmayan evleri saymazsaniz, sadece bir bolumde 3300$ zararlari var. kalan tum bolumlerde artidalar. 100bin$ ve uzeri kazandiklari bolum sayisi oldukca fazla. kisacasi kasa her zaman kazanır.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap