7 entry daha
  • bu sezon diğer sezonlardan farklı olarak gerilim daha ön planlaydı. yani ismindeki horror kısmına öncelik verilmişti. müzikler olsun o havayı gerçekten veriyordu. diğer sezonları izleyen zaten bilir diğer sezonlarda korku veya gerilimden çok merak duygusu ve konu itibariyle sizi çekerken bu sezonda gerçekten bir gerilim havası hakimdi. korkudan fazla etkilenmeyen ben bile bazı yerlerde gerçekten gerilmiştim.

    oyunculuk olarakta bu sezon kathy bates gerçekten kendini aşmıştı. 4 ve 5'teki karakterlerinde olan biraz sıkıcı, hep öğüt veren havadan kurtulmuştu bu sezon. the butcher rolünü daha iyi oynayamazdı kimse herhalde. bu sezonu sevme nedenlerimden biri olabilir açıkçası.

    ikinci favori oyuncumda adina porter. ilk sezonda da 1 bölüm oynasa da ön planda oynadığı ilk sezondu ve açıkçası bu sezon gerçekten iyi oynamıştı.

    bu sezonun tek berbat yanı o iğrenç finali. son derece güzel giden 9 bölümü nasıl o berbat finalle tamamladılar aklım almıyor. bölümün tek iyi yani lana winters'dı herhalde.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap