22650 entry daha
  • donenlerden askerlik muafiyeti saglamayan ortopedik problemi olup agir egzersiz/spor izni alan veya boluklerinde boyle arkadasi olan varsa yesillendirebilir mi?

    büyük edit: askere gittim, döndüm. deneyimlerimi şu entry'de yazdım. ortopedik problemler konusuna geniş yer vermeye çalıştım. (bkz: #86825268)

    edit (soru genisletme): bir de yaptirilan egzersizin kapsamindan bahseden cok az olmus. 2.5 km kosturma gercekten var mi? ben kosacak veya uzun sure hareketsiz ayakta duracak olursam (3-4 saat) dizi elime alip donerim diye acayip tirsiyorum da bu konu hakkinda da aydinlatabilecek olanlar yesillendirebilirler.

    edit 2: 4 suser daha haber bekliyor konuyla alakali. askerligi amasyada yapmis bir suser raporun varsa kenardan izlersin dedi. bir baska suser da egzersizlerin agirligi konusunda komutanina gore degistigini soyledi.

    edit 3: bel fitigi olan bir suser’la daha 6 kisi olduk. haber bekliyoruz.

    edit 4: bunu beğenen bunu da beğendi: (#81872124). linkini paylaştığım entry'nin sahibi dehseticindeyim bu konuyla alakalı iki doktoru aradığını, ikisinin de durumu açıklayan bir rapor yazabileceklerini söylediklerini belirtti. ancak doğrudan istirahat raporu yazamayacakları gibi bir anlam çıkarmakta kendisi. ayrıca askeri hastane geçmişi olan bu doktorlardan biri oldukça pesimist konuşmuş, "raporu yazarız da umursamazlar." gibi bir hava içindeymiş. bir başka suser da "istirahat alınacak derecede bir spor olmuyor, o sebeple izin alamayabilirsin." minvalinde bir mesaj gönderdi.
6145 entry daha
hesabın var mı? giriş yap