• fantasy nba'in dün açılmış olan yeni sezonudur.. ek$i sozluk ligi geçen seneki gibi kurulmuş, 12 takımlık kapasitesiyle katılımcıları beklemektedir.. league id ve password'u aşağıdaki msg butonuyla isteyebilirsiniz..

    fakat ısrarla belirtelim ki, lütfen oyunu bilenler ve sezon boyunca sıkı birer takipçisi olacak olanlar buyursun gelsin.. zira bu oyun virtual gm gibi bireysel değil.. aradan 1 kişinin bırakması bile bütün oyuncuların keyfini olumsuz yönde etkileyebiliyor.. isteğimiz oyunu sezon boyu sürdürecek, azimli oyuncuların lige katılmasıdır..

    ligimiz live online draft şeklinde kurulmuştur.. ve draft gün saati şu andan bellidir.. 29 ekim cumartesi sabahı saat 00.00'da(28 ekim cuma gecesi oluyor yani, aman dikkat) draft'imiz yapılacaktır.. 1.5 ay öncesinden haber veriyoruz, oyuncularımızın kendisini o güne kadar ayarlamalarını istiyoruz.. zira son zamanlara kalınca her kafadan çıkan şu gün, şu saat olmasın muhabbeti ciddi sıkıntı yaratmaktadır..

    önemli not: geçen seneki lig kurulduktan sonra bazı sözlük bayanları msg yoluyla girmeye çekindiklerini belirtmiştlerdir.. ligimiz sadece erkeklere açık olan bir organizasyon değildir, ilgili bayanları da ligimize bekliyoruz..

    önemli not 2: talebin fazla olması durumunda, gerekirse 2. ve hatta 3.ligler de kurulabilir, neşemize neşe katılabilir..
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap