2 entry daha
  • iyi bir kondisyoner kesinlikle değildir. en basitinden fenerbahçe'nin christoph daum yönetiminde roland koch'un kondisyonerliğini yaptığı takımın maçların son 20 dakikasında rakibi fizik olarak nasıl ezdiğini ve ersun yanal yönetimindeki fenerbahçe'ye fiziken hiçbir rakibin kafa tutamadığını hatırlıyorken, alper aşçı'nın ile fiziksel anlamda takımı hazırlamada bu isimlerden çok daha geride olduğunu rahatça söyleyebiliriz.

    kendisinin akademisyenliği övülmüş. belki teoride iyi bir isimdir, fakat pratikte iyi olmadığı kesin. bir önceki aykut kocaman döneminde kendisi 3 sezon görev yaparken, taktiksel olarak aykut kocaman'ın takımı geriye yaslamasının haricinde fenerbahçe'nin fiziksel olarak da oyundan düştüğünü ve bu yüzden de son dakikalarda sıkça gol yediğini görüyorduk. geçen sezon fenerbahçe'de ikinci aykut kocaman dönemi yaşanırken, takım fiziksel olarak da çok iyi bir görüntü bana göre yine çizmedi.

    benim anlamadığım fenerbahçe'de böyle karnesi olan bir kondisyonerle, phillip cocu ile anlaşılmasına rağmen sezon başında devam kararı verilmesiydi. nitekim hollandalı adam teknik açıdan çok eleştirilirken, diğer yandan takımın fiziksel yetersizliği yüzünden de tenkit ediliyordu. halbuki bu konunun sorumlusu çok net alper aşçı'ydı. yani varlığı phillip cocu'nun da işini baltalıyordu. onun için gönderilmesi son derece yerinde bir karardır, zira zararın neresinden dönersen kardır.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap