9 entry daha
  • bugün 750 ml camsil şişesi içerisine suyla birlikte 7.5 ml ilaç koyduk ve evi boydan boya ilaçladık. masraf olarak 20 tl ilaç ve 5 tl şırınga aldım. sadece köşeler değil duvar boyunca da kullandık. kullanırken gıda maddelerini ortada bırakmayın. biz odamızda durup, diğer her yeri ilaçladıktan sonra 1-2 saat beklemeyi tercih ettik. daha sonra havalandıracağız. bakalım sonuçları ne olacak. fazlalık kalırsa boş odanızı komple ilaçlasanız iyi olur. banyo ve tuvalette su görmeyecek köşelere sıkın.

    önceden uyurken ensemde hamamböceği ile uyandığım için acayip nefretliyim bu haşere piçlere. birkaç gün sonra tekrar bu entry'i editleyeceğim sonuçlarına göre. umarın azıtıp üstümüze sürü halinde yürümezler.

    1. gün edit: sabah evde ilk kez gördüğümüz 3 kahverengi uzun ince ve 1 büyük hamamböceği ölüsü gördük. 20 gün sonra tekrar evi ilaçlamayı düşünüyoruz.

    3. gün edit: bugün 5 ölüyle karşılaştık. dün 2 taneydi. kahverengi yine vardı. salon, mutfak, ve holde ölüler yatıyordu. umarım ceset toplama dönemi biter ve tertemiz bir dönem başlar. ilacın öldürmek dışında kovma gibi bir fonksiyonu yok sanırım.

    9. gün edit: 4 gündür piyasada kimse yok. ay sonu tekrar ilaçlayıp uzun süre kapalı kalacak odalar.

    3. ay edit: ilk sürüşümüzden sonra 1 ay evi köşe bucak silmedik. herhalde 2. ayda sildik evi tamamen. ilk 2 hafta sonrası bir şey olmadı. ilacı bir daha sürmedik eve. o gündür bugündür bir şey yok evde. bayağı sağlammış onu anladık.
48 entry daha
hesabın var mı? giriş yap