7 entry daha
  • son yıllardaki neredeyse tüm ödül törenleri gibi sıradan geçen bir şov olarak tarihteki yerini almış amerikan müzik ödüllerinin 2018 ayağı.

    artist of the year ödülü taylor swift'e, new artist of the year ise camila cabello'ya gitmiş. zaten töreni camila'nın üstüne yaptık deseler de itiraz etmem, tamamını izlemedim; ama reji/kameramanlarda bir camila crushı söz konusu galiba. iki saat boyunca kızı çekip, "alın lan size ödül töreni pis fakirler." deyip gideceklermiş neredeyse. ayrıca video of the year dahil olmak üzere üç ödül daha almış ki kendisi en sevindiğim ödülü de zaten video ödülü oldu. havana son yılların en pop iyi videolarından biri gerçekten.

    favorite male artist, post malone'a gitmiş. justice for drake. favorite duo or group'ta yine canım imagine dragons'ın hakkı yenmiş :(.

    performanslara gelirsek;

    taylor swift havalı bir açılış yaptı törene. kendisinin natural born performer denen doğuştan karizmatik tayfadan olduğunu düşünmesem de emek veriyor; canlı söylemeye, dans etmeye çalışıyor. yine de don't blame me single olmuş olup onunla açılışı yapmış olsa daha havalı ve akılda kalıcı olurdu diye düşünüyorum.

    ciara; janet jackson ekolünden geldiğini yine açıkça gösterdiği bir performans sergiledi. kendinden beklendiği gibiydi, şaşırtmadı. level up'ı görmezden gelip direk dose'a performans sergileseydi çok güzel olurdu.

    cardi b; işte bu kadın tam bir natural performer bence. sahneye yakışmış. performans bana dj khaled ve rihanna'nın bilmem kaçıncı grammylerdeki wild thoughts performansını hatırlattı hafiften. enerjikti, keyifliydi, eğlendiriciydi, cardi dans yeteneğini konuşturdu, daha ne olsun. bence gecenin, gördüklerim içinde, en iyisiydi. bad bunny, bi çekil ordan.

    mariah salkdlsd. önümüz christmas, şimdiden kendimi yormayayım diye minimum efor sarf etmiş diva. mariah'dan kimse koreografi beklemiyor da, bari tüm şarkıyı olduğun yerde dikilip söylerken playback yapmayaydın be anam.

    camila abv. risk almak istiyorum, kendi seçimlerimi yapmak istiyorum diye diye mis gibi albümü harcadın. she loves control varken consequences ne. illa slow istiyorsun something's gotta give dururken consequences ne. sangria wine da feci flopladı zaten. iyi başlayan bir albüm döneminin bu kadar güzel içine sıçılırdı. kimin emeği varsa ellerinden öpüyorum.

    twenty one pilots performansı sırasında tyler, zorla misafir önüne çıkarılmış liseli ergen gibiydi. hepinizden nefret ediyorum demese de biz o meşazı aldık. kimsenin yüzüne bakmadan sahneden indi ksdj.

    dua lipa, korkunç değildi; fakat bu kız stüdyo şarkıcısı. canlı söylemek istiyorsa da daha fazla parladığı akustik performanslara odaklanmalı bence. bu tarz şovlarda dansçıların arasında kayboluyor, adım kaçırıyor, yapmak istediğini yapamıyor bir türlü.

    diğer performansları izlemedim çünkü bunları bile bulana kadar götümü yırttım. cardi b ve dua ne güzel youtube kanallarına yüklemişler hemen performanslarını. yıl oldu 2018, burdan diğer sanatçılara sesleniyorum, keep up with the times pls.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap