aynı isimdeki diğer başlıklar:
2161 entry daha
  • "gülse hanım'ın emeğine saygı duyun tamam mı? 110 sayfa bölüm yazıyor, üzerine oynuyor, köşe yazısı yazıyor, hiç araklamıyor ve hepsinin ötesinde murat birsel'e de akşam yemeğinde zeytinyağlı enginar yapıyor" şeklinde savunulan çok kötü bir dizi. o kadar kötü bir dizi ki, kötülüğüne benzetme bulmak zor.

    kardeşim, 110 sayfa bölüm yazıp oynamak zorunda değilsin. kendisinin matah bir oyunculuğu zaten yok. oynadığın karakter peggy bundy araklaması olsa da oynamak zorunda değilsin.

    cengiz bozkurt'un, leyla ile mecnun'daki sit-com evrenindeki şiveli erdal bakkal yapmacılığı bile şu dizideki karakterinden daha karakter.

    bartu küçükçağlayan'ın da av mevsimi'nde rol aldığı 3 dakika, şu dizideki rolünü 18'e falan katlar. çoğunluk kısmına girmiyorum.

    çağlar çorumlu'nun "güldür güldür"den sıkılıp geldiği dizi, cidden "güldür güldür"ü bile aratır oldu. zaten show tv'de genelde aynı saatlerde çağlar çorumlu'nun oynadığı skeçleri vererek bunu kaşıyor.

    diğer karakterlere uzun uzadıya girmeyeceğim. ultra zenginler ile fakirlerin sentezlendiği bir dizi amacında olan bu yapım, bunu başaramayınca iki tarafın da kendi cenahındaki durum komedilerinden yürümeye gayret ediyor ama bunu da başaramıyor. hikayeden geçtim, karakterlerden hiçbirisi ama hiçbirisi ülke içerisinde bir insan evladının oturup izleyebileceği bir karakter değil. gaffur gibi, burhan altıntop gibi, volkan/sertaç veya sacit/izzet/sertaç gibi bir karakter de yok.

    kötüye kötü demek de suç oldu. cidden herhangi bir avrupa yakası bölümünün, herhangi bir 5 dakikası bu diziden daha komik.
975 entry daha
hesabın var mı? giriş yap