• vestel yerli otomobili veo için tescil başvurusu yaptı.
    otomobil uzmanı değilim çok bir yorum yapamayacağım ama umarım %99 u ithal olan yerli ve milli vestel venüs serisi gibi olmaz ve umarım kendi telefonlarını satmak için ithal telefonlara vergi baskısı yaptıkları gibi otomobilde de aynı şeyi yapmazlar.(yaparlarsa artık clio yu 300 bin tl ye alırız)
    edit:yerli olsun milli olsun her şekilde destek verilmesi gerektiğini düşünen biriyim ama yerli ve milli olmak şartıyla!

    edit2: bakın değerli dostlar, ne demişler dost acı söyler. bizde isteriz her ne kadar trafikte yasak olsa bile yerli araç kullanırken yerli telefonla konuşmayı ama bir şeyin yerlisini üreteceksek muhakkak fiyat anlamında bir cazibesi olmalı devlette buna vergi anlamında destek olmalıdır.(xiaomi örneğindeki gibi) ama bakıyoruz yerli telefonumuz daha az özelliklerle piyasayı domine eden çok uluslu markaların modelinden daha pahallı. kendi adıma söz veriyorum, vestel benzer özelliklerle ürettiği telefonu rakibinden ucuza vergi avantajiyla piyasaya sürsün çevremde en az 100 kişiye aldıracağım! https://www.haberturk.com/…ya-cikti-2175604-ekonomi

    edit: vestelden yalanlama geldi https://www.log.com.tr/…mi-aciklamayla-cevap-verdi/
142 entry daha
hesabın var mı? giriş yap