• bu bir yardım çağrısıdır, bilemiyorum sözlük kurallarına aykırı mı ya da nedir ama çok sevdiğim bir arkadaşımın kız kardeşi kaçırıldı ve neredeyse evine kadar bildiğimiz halde yardım etmiyorlar zeytinburnu polis karakolunda sabaha kadar bekledik bir ekip bile çıkarmadılar hatta gbt ye bile girmediler ismini. ben burada sesimi duyurmak için uğraşıyorum azıcık olsa yardım ederseniz sevinirim. kızın ismi ve şahsın ismini paylaşamıyorum sadece yetkililer sesimi duysun istiyorum umarım dikkat çekebilirim.

    aşağıda bir tweet yazdım onuda koyacağım umarım sesim duyulur kalbi delik birine uyuşturucu kullandırmış ve korkusundan saklıyor diye düşünüyoruz lütfen yardım. bahsettiğim tweet

    edit1 böyle saçmalık olamaz yaşı 19 diye ekip çıkaramıyorlar bizi evlerimize yolladılar. lütfen yardım edecek birilerine ulaşın.

    edit2 evet savcılığa gidildi ama hala haber yok yaşı 18 den büyük olanın sanırım kaçırılma özgürlüğü var.

    edit3 güzel ülkemim güzel insanları gereken her yere başvurulduğu halde bi çözüm bulamadığım için buraya yazma gereği duydum. kendi rızasıyla olduğunu bilsem yine yazmazdım tün samimiyetimle söylüyorum. sadece kaçıran kişilerin bizim tehditle kıvulmamıza bile ses etmemesihatta polislerin bile çekindiği kanaatindeyim yoksa kardeşimi aldılar diye hebele hübele yapacak biri değilim. ki onu yapan bile canı yandığı için yapıyormuş o ayrı dava. tek istediğim sesimin duyulması kızın kalbi delik en ufal bir uyuşturucu bile onun kalbinin durmasına neden olabilir rahatsızlık veriyormuşum hissi uyandırmayın, uyandırmayın yok yere duyar kasılacak bir şey değil bu.
    lütfen biraz saygı biraz sağduyu...
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap