46 entry daha
  • gece hayatına yıllarını vermiş biri olarak olmayan rezalettir dediğim rezalet.

    öncelikle zamanında hem müzisyen olarak hem de gece hayatını seven biri olarak türkiyede belki ancak istanbul gibi kozmopolit bi şehirde damsız kaliteli ve merkezi bi bar işletemeyeceğinize emin olun.

    neden biliyo musunuz? bu memleket müslüman memleket. sen o kapıya insan sarrafının allahını da koysan façadan bi yere kadar kestirebilirsin o adamı. bu ülke alkol kültürü olan bi ülke değil, bu yüzden mesela alkollü mekana eşini sokmayan tipler var. neden? çünkü bu ülkede arda turan gibi milyonlar var.

    bu adamlar belli bi alkol sonrası ciddi anlamda sapıtan adamlar. peki bunun önüne nasıl geçiceksin? ben çok mekan biliyorum 4 kişinin kapıda 6 kişinin içerde güvenlik sağlamaya çalıştığı. ancak o güvenlik öyle sağlanmıyor, adam kafa güzel olunca, tüm bastırdığı duyguları dışarı bırakıyor kızın poposuna şaplak atıp yarım saat dayak yedikten sonra mekandan kafasında havluyla(kanamadan dolayı) uzayan gördü.

    böyle bi durumda ne yapacaksınız? ya önceden arayıp durumu teyit edeceksiniz ya da kapıda bu riski göze alacaksınız.

    içeriye sen ya adam başına bi tane güvenlik ya da tasma takacaksın ya da bu tarz sapkınlıklar illa yaşanacak. insan sarrafı da olsan 5 bira sonrasını kestiremiyosun.

    öte yandan durock gibi kadıköye mal olmuş piyasa bi bardan bahsediyosun, bu mekana girebilmek sadece cepte 200 liraya baksaydı emin olun orası şuan erkekler hamamından beterdi.

    takmayın kafanıza, türkiyede yaşadığınızı kabullenip buna göre savunmalar edinin. bireysel bi mücadele de olabilir bu zihniyete, bi kız arkadaşı davet etmek de. artık nasıl uygun görürseniz
171 entry daha
hesabın var mı? giriş yap