4 entry daha
  • huzurlarınızda dökülen yaprakların klasiği, sezonun resmen son yarışı ıl lombardia!

    anıtsal klasikleri son yarışı 241km boyunca enfes manzara ve mücadelelere sahne olacak. ne mutlu italyanlara ki anıtsal klasikleri milano-sanremo ile açıp lombardia ile kapatıyorlar. birisi baharın müjdecisi, diğeri ise bitişinin.

    bergamo > como kentleri arasında pedallanacak 241km uzunluğundaki anıtsal klasik toplam beş zorlu tırmanı? içeriyor: colle gallo, colle brianza, madonna del ghisallo, col a di sormano ve kazandıran ataklarını yapılacağı civiglio.

    yılın son anıtsal klasiğini bu denli güzel yapan detaylardan birisi de bisiklet dünyasının tek kilisesi, patronu, dahası bu spor ve kültürün tapınağı madonna del ghisallo kilisesi... peloton kilise önünden geçtiğinde usulca yavaşlayacak ve kutsanmış olacak.

    giro ve vuelta'ın le tour'dan farkı her izlediğinde bambaşka tatlar veren dağ geçit ve zirvelere ev sahipliği yapması. yarışın bitimine 40km kala pelotonu selamlayacak colma di sormano 2km'de ort. %15 eğimle çok canlar yakacak.

    zafere 15km kala civiglio geçidi (4km, ort. %10) ise kazananı belli edecek ataklarla gebe, zira geçen sene nibali şampiyonluğa burada uzandı diyebiliriz. sonrası ise tricolore'ın tüm renklerini barındıan como gölüne uzanan bir zafer macerası. eğlendir bizi lombardia!
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap