• başlığın asıl hali : "13 ekim 2018 istanbul'dan antalya'ya geri geri gitmem" olacak.

    tanım : manuel veya otomatik aracımla yaptığım süpersonik olay.

    8 ekim 2018 pazartesi günü iş yerine yine her zamanki gibi sabah 7.30'da geldim. kahvaltımı yaptım. saat 8.30'da diğer zombi oda arkadaşımın da gelmesiyle anlamsız sohbetler ederek pazartesi sendromunu atlatmaya çalışıyoruz.

    konu 2 hafta önce yaptığım ankara seyahatime geldi. ankara'dan 4 saatte döndüğümü söyledim. bir süre sonra konu alakasız bir şekilde asıl olayın geri geri araba kullanmak olduğuna geldi.

    öğle yemeğinde arkadaş konuyu tekrardan açınca iddiaya girdik. istanbul'dan antalya'ya geri geri gidecektim. başarabilirsem arabasını* bana verecekti. kaybetmem durumunda ben ona arabamı* verecektim.

    pazartesi gecesi iş yerimden 4 gün izin aldım ve yola çıktım. anlaşmamız gereği telefonum cama monte olarak duracaktı ve istediği an görüntülü arayacak ve ben de anında açacaktım. ek olarak araç kamerası da kayıtta kalacaktı.

    istanbul anadolu yakası'ndan yola çıktım. edirne istikametine doğru yola girdim ve emniyet şeridine çektim aracı. ardından 3'er saatlik molalar halinde 20 km hızla antalya'ya vardım bu sabah.

    gözlerim ve boynumda aşırı ağrı oluştu. ama yakın zamanda geçmesini umuyorum. varsa yeni bir iddiaya giren yeşillendirmesini bekliyorum.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap