• yaşadıkları ya da yaşayamadıklarını dijital dünyaya aktarmaya karar veren bir grup üniversite öğrencisinin kısa film projesi.

    --- spoiler ---
    her birimiz aynı zamanda farklı yerlerde yaşıyoruz, hepimizin hayatından bir anda bir şeyler kopuyor veya ekleniyor. bazılarımızın hayatında bu gelişmeler hiç fark etmeksizin akıp gidiyor. bazılarımız için ise bu katastrofik değişimler yaşamın rotasını farklı bir yöne çevirebiliyor. peki, istikameti derin bir suskunluğa çevrilmiş ömürler bu yolda nasıl mücadele ediyor? işte katharsis, bir anda hayatının en önemli varlığını kaybeden bir adamın hissettiği bu boşluktan nasıl çıktığını seyirciyle buluşturmaya çalışıyor. tüm benliği babası olan bir adamın hikayesi aslında bu. peki böylesi bir adam, benliğinin zamansız ortadan kayboluşunun ardından hayata tekrar tutunabilir mi? bu felaketin enkazını hayatından savuşturabilir mi?
    --- spoiler ---

    diyerek sözle başlayan,bir kaç hayalperest ya da umut avcısı genç tarafından çekimi yapılacak olan kısa filmdir efendim katharsis (a short movie).

    tanıtım videolarını buradan izleyebilir,
    desteklerinizi de bu sayfadan gerçekleştirebilirsiniz.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap