4 entry daha
  • bugün tanıştığım çift. tabi çift olduğunu daha sonradan anladım. mnıskim, ah mnıskim diye diye izledim videolarını. lol. hehehe

    helal olsun ikisine ve chloe kardeşlerine. güzel reklam yaptılar. yorumlardaki yabancılar türkiye'ye yerleşmek istiyor, biz türkiye'yi böyle bilmezdik, türkiye dünyanın en güzel ülkesi vs diye yorumlar yapıyorlar, bizden biri de çıkıp siyasi olarak durumlardan her gün çıldırırsınız gelmeyin diyor. kendi ülkesine böyle köstek olan başka millet yoktur. turizm bakanlığı bile böylesini yapamazdı. yedikleri içtikleri bizim bildiğimiz gıdalar ama onlar kadar zevk alarak yemiyoruz. onlar kadar tadını çıkarmıyoruz. çok eğlenerek izledim tanıtımlarını. ülkedeyken ülkemi özledim ve canım deli gibi börek istiyor şuanda. belki rakı da. ama rakı olmuş 120 lira. euro değerinden bişey değil tabi 15 euro civarı. ne ki? umarım güzel ülkem hak ettiği değere kavuşur da biz olmasak da ilerde doğacak çocuklarımız tadını alırlar ülkenin. bizim tatil anlayışımız, sabah geç saatte uyan kahvaltı yap, denize gir güneşlen, sahilde bira hamburger yap, otele dön yıkan hazırlan, akşam yemeği ye, diskoya git eğlen, tepin, iç, gece 4'de otele dön, sabah geç saatte uyan kahvaltı yap, 50 liralık 2-3 saatlik turlara katıl, geri dön ve akşam için hazırlan, sahilde yürüyüş yap, istersen gece denize gir, balık tut, çapkınlık yap vs. vs. adamlar 6.30da kalkıyorlar lan. oradan oraya , oradan oraya bi durmadılar ben yoruldum burada. valla gece kalmalı tur oldukça iyiymiş. hiç denemedim ama yazdım bir kenara.

    izleyin tanıdığınız yabancılar varsa izlettirin. ikiniz de zevk alacaksınız ve acun firarda izliyormuş havasına gireceksiniz tatile gidemeyip.

    yorumlarda da destekleyin ki değeri düşen ülkemin değerini has vatandaşları olarak sizler yukarı taşıyın.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap