• insanlara vaat vermenin, zamanlarını çalmanın, umut aşılamanın had safhada olduğu, ülkemin acı bir tablosu olan bir youtube kanalı. video izledikçe para kazanacağına inanan insanların, çiftlik banka para yatıran insanlarla farkı olmadığı bugünlerde keriz silkelemeye devam ediyorlar.

    mekanizma aslında çok basit, videoda kelimeler ya da harfler çıkıyor ve siz onları bu arkadaşların web sitesine giriyorsunuz ve akabinde size 25 ile 1000 arasında bir fung para veriyor. bir iphone 8 625.000 ƒung para kadar. yani sizin bir iphone alabilmeniz için 20 dakikalık videolardan toplam 625 tane kadar izlemeniz gerekiyor. ve bu da 12500 dakika yapar. hiçbir şey yapmadan sadece 12500 dakika video izleyeceksiniz.

    bu arkadaşların 625 tane video atacağı zaten şüpheli. toplamda 625 tane video atmaları için gereken ortalama süre 3 yıl. yani 3 yıl içinde onlar voliyi vuracaklar, siz de ekran karşısında iphone8 fotoğrafı dertli dertli sigara içeceksiniz.

    ayrıca 3 yıl sonraya iphone12 çıkacağı için iphone8 fiyatı ucuzlayacak. siz titreyen elleriniz ile videoyu izlerken dışarıda insanlar kahvelerini içip sohbet ediyor olacaklar. o yüzden sen, ekran başındaki kardeşim.. hayat o kadar da kötü değil sanki. ekran başından para kazanacağına inanan birisi olmak için yani...
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap