373 entry daha
  • ıngiltere 2. liginde southampton'da kariyerime başlıyorum.

    ılk sezon ligi 2. sırada bitirip premier lige çıkıyorum. takım genç oyuncu kaynıyor hepsi yetenekli ve azimli. takımın ortalama yaşı 25. başkan bana haber yolluyor ve 40 milyon dolarlık transfer bütçesi belirleyip alınacak futbolcuları bana bırakıyor. mutlu oluyorum böylece.

    gözümü genç yeteneklere dikiyorum. bu sirada shaktar donetskte forma giyen 32 yaşındaki ilia viladischenko isimli oyuncu menajeri aracılığı ile bana haber yolluyor. beni al hocam shaktarda mutsuzum forvet hattında etkili olurum ayrıca az para isterim diyor. nedir ne değildir bakıyorum ve reddediyorum. adamın yaşı büyük. aradan 2 gün geçiyor ilia tekrar haber yolluyor 'gel beni al'. reddediyorum ve transfer sezonunun kapanmasına saatler kala tekrar haber yollayarak 'eğer beni takımına almazsan emekliye ayrılip futbolu bırakacağım bu benim son şansım' diyor.

    bu kadar duygusallıga dayanamayıp takıma iliayi alıyorum. hazırlık maçlarında ilia fırtına gibi esiyor. gidene gelene 3 atıyor. formu yüksek. sezon başlıyor ilk 3 maçta ilia gol atamıyor. 2 beraberlik 1 mağlubiyet alıyorum. biraz takim taktigini değiştireyim belki işe yarar diyorum. herşey bundan sonra basliyor. takım oyuncuları yeni taktiği beğenmiyor ve oyunu bildiğin feedliyor.

    takımda bir isyan başlıyor ki öyle böyle değil. ıliya piçinin beni yanına çağırması ile şoke oluyorum. yönetici ile konuş diyorum konuşmuyor. ılla beni ayağına çağırıyor. gidiyorum. ıliya taktik değişimi dolayısıyla genç yeteneklerin huzursuz olduğunu genç yetenekleri etrafına toplayarak bana açıklıyor. bildiğin artistlik yapıyor götveren.

    ıliyayı kadro dışı bırakıp ceza veriyorum. takım rahatladı derken mac gunu gelip çatıyor ama o da ne ; maç daha baslamadan 0-3 hükmen mağlup sayilıyorum çünkü takım ilyanin kadro dışı bırakılmasını boykot edip maça çıkmıyor. en azından şimdilik affedeyim sezon sonu siktir ederim diyorum ama olmuyor ilya af teklifine sıcak bakmadığını açıklıyor. takım maça zaten çıkmıyor. her maç hükmen maglup sayılıyorum. başkan araya giriyor ve iliya ile konuşuyor. ılya şart öne sürerek sezon sonu antrönorlük istediğini belirtiyor. sinirden duvarları yumrukluyorum. takım sondan ikinci lig düşeceğimiz belli. zivanadan çıkıyorum. ama iliya ya bunun yanına bırakmamakta kararliyim. kariyerini bitirme planini başlatıyorum. ılyayı ilk 11 de başlatıp kaleye koyuyorum. gelenden geçenden 5 yiyor 10 yiyor. paf takıma kaleci olarak alıyorum. kararliyım antrönorlük hayatını daha baslamadan bitireceğim orospu çocuğunun. taktik antremanlarda habire nonstop kalecilik calistiriyorum. futbolu unutturuyorum bu piçe. habire kaleye koyuyorum. adamın suratından düşen bin parça ve sezon sonu iliya emekli olduğunu açıklıyor. takım kümeden düşüyor. ben kovuluyorum. kovuldum ama o şerefsizin de futbol antrönorlük hayatını bitirdim diye seviniyorum.

    ve tam bu sırada şok edici haberi okuyorum ; iliya arsenal kaleci antronörü oluyor. bense türkiye 2. liginde elazigspora gidiyorum ..
361 entry daha
hesabın var mı? giriş yap