1321 entry daha
  • biraz sacma biraz gercek, biraz kurgu biraz dogaclama olsa da kendini izlettiren program.
    burada bu programi izlemeyip vaktini eminim "cok daha degerli" seylere harcayan arkadaslara diyecek bir laf yok. illa dikkat cekmek icin basliga üsüsmüsler.

    yalniz programin kurgusu konusunda seffafliktan her gecen hafta daha cok taviz veriliyor.
    - disarda yapilan yemeklerde daha adam gibi ne yaptiklarini hic göstermiyorlar. yani yapilis esnasindaki kaos tüm netligiyle verilirken, en son da cikan yemeklerin nasil ciktigi, nasil servis edildigini göstermiyorlar. yarim saat kutudan cikan markalari izletceklerine adam gibi yapilan isi gösterseler güzel olurdu.
    - gecen hafta sadece belli sayida ürün alarak bir yarisma yapildi. burcu'nun aldigi malzemelerde yumurta olmamasina ragmen hamuru yumurtayla acti. bir sekilde survivor'da arkadan yemek verilmesi gibi burada da malzeme veriliyor.
    - eleme turunda ilk programlarda seflerin yaptigi yemekle adaylarin yaptiklari yemekler daha net karsilastirilirdi. görüntüleri ekrana yan yana verilirdi. son haftalarda sefler birilerini eliyor ama neye göre eliyor belli degil. dikkat ederseniz rating alamayanlarin daha cok elendigini görüyorsunuz. (atakan, özlem, zeynep vs.)

    yani ciddi olmayan bir program oldugunu bilsem de bu kadar ciddiyetsiz bir program oldugunu da düsünmüyorum. icindeki kaos, trollük, rating vs. bunlar olmali zaten ama her gecen hafta programin daha cok survivora dogru benzemesi beni üzüyor.

    türkiye'de cekilen dizi ve böyle programlarin haftalar ilerledikce geriye dogru gitme gelenegi bu programa da islemis.
44788 entry daha
hesabın var mı? giriş yap