11 entry daha
  • ünlü mizahçı metin üstündağ’ın 2013 yılında yayımlanmaya başlamış ve günümüze kadar ulaşan mizah, karikatür ve edebiyatı harmanlamayı başarabilmiş aylık dergidir.
    takip ettiğim bazı yazarları bünyesinde barındırmasından dolayı, takip etmeye başladım.
    verdiği siyasi mesajlarından dolayı bazen hoşuma gitmesede karikatürleri ve yazıları kendine bağlayan bir büyüsü var.
    aylık bir dergi olmuş olsada ülke gündeminden kopuk bir hava sezdirmeden, medyanın gündemini sıkça meşgul eden ya da medyada kendine yer bulamayan konuları işleyişleri ve kendi çizgileri doğrultusunda harmanlayıp biz okurlarına ulaştırmaları çok güzel bir harekettir.
    böyle olayları kimse kolay kolay yapamaz ama bu dergi için ter döken herkesin işini ince bir titizlik ile yaptığına inancım tam.
    günümüzde popüler kültür ile birlikte büyüdüklerinin farkındayım ama yine de ellerinden geldiğince popüler kültür goyguyunda geçen “çay edebiyatı” gibi konulardan vazgeçmelerini tavsiye ederim.
    okularına da kendi yazdıkları şiirleri, yazıları başka insanlara ulaştırma fikride ayrı bir teşekkür konusu olan dergidir.

    ek: 2015 yılında almaya başladığım için bazı eksik sayıları mevcuttur. eğer yardımcı olmak isteyenler var ise yardımlarını beklemekteyim.

    ek: emrah serbes, yeni behzat ç. hikayelerine devam etmektedir. sevenlerine duyrulur.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap