688 entry daha
  • sana neden yol vereyim?
    yol benimken, daha da sola kaymam mümkün değilken ulan ben sana neden yol vereyim? hepimiz aynı yere giderken, aynı yolda sürerken ki vallahi bak benim yolum daha kolay ve boş değil, arabanın burnunu ağğzımın içine sokmaya çalışmaktaki amacın nedir?
    ben sana neden yol vereyim?
    ulan sen kimsin de o parmağınla dur çekip, bana el kol yapıp, bağırıp sana yol vermem için beni tedirgin ediyorsun çarpacak mı edecek mi yoksa yolumu mu kesecek diye sen kimsin de sana ayrıca yol verilecek sen nesin olm kimsin sen d...r.k? kimsin lan!?

    -
    açıklayayım,

    (bkz: #82000081)

    al yine bana ya, yine bana, benzer olay defalarca kez yine! 10 dk önce, şimdi, gece. yol boş ulan yol boş geniş dön, bir şey yap ama bana ilişme, çakma o farları ışık’ları ne zıkkımsa. yol bol, git öteden işte, şeridinde değilim, dön! toplasan 5-10 arabayız! sokucam o parmağını kolunu akciğerine kadar bir gün cinnet geçireceğim bu sebep yüzünden trafikte!

    sessiz sessiz sürüyorum arabayı, şu sıralar jhonny cash beybisi eslik ediyor bana akşam vakitlerinde.
    sakinim, i hörrt mayself tudaayy diye gidiyorum, giriyorum şarkıya, sakinim, güzelim...
    aman önüme kırıp ya da iyice sokulup, her hafta bir dingil o parmağı çekiyor bana. gece gündüz ya gece gündüz bana bir dingil geliyor, çekiyorum resmen cidden çekiyorum. ruh hastasını, sapığını ben çekiyorum üzerime. kimsiniz lan siz!?

    kontrollüyüm, üzerime gelinmedikçe, abuse edilmedikçe sinirlenmem, ciddi sabırlı ve sakinim çok uzun zamandır. artık bu, olan hamur bu, böyle. sabah akşam geyik, rahat ve sakin takılan beni bile çıldırtıyor bu durum.

    kimsiniz lan siz!? içimden küfrettiriyorsunuz beni, kimsin lan sen? kimsin!?
3095 entry daha
hesabın var mı? giriş yap