188 entry daha
  • başlıktaki erkeklerin hespi birleşmiş gibi 'paramız var, arabamız var, sekse ulaşım kolay ondan kızlara bakmıyoruz' diye yazmış. beyler saçma salak yazıp güldürmeyin kendinizi. evet türkiyede kadın-erkek maaşları arasında eşitsizlik var ama bu sizin araba almanızı sağlayıp, bizim araba alamamıza sebep olacak kadar değil. babanızdan milyarder değilseniz küçük-orta işletme sahibi yada bir plaza beyaz yakalı olarak çalışıyorsunuz ve üç aşağı beş yukarı aynı maaşları alıyoruz. üstelik seks konusunda sanki tinder başlığında türk kızları beğenmiyor, türk kızları vermiyor diye sızlayan sizler değilmişsiniz gibi 'sekse ulaşım kolay ya' demeniz çok ironik.

    bir kadın bakış açısından evlenecek erkek bulmak gittikçe azalıyor. bunun sebebi de para yada seks değil. günümüz erkeklerinin zaman içerisinde sorumluluk almadan büyüyüp, çocuk-adamlar haline gelmesi ama aynı süre içerisinde kadınların iş hayatına daha çok atılmaya başlayıp, yurtdışına daha çok gitmeleri ve bu sayede eril düzenden sıyrılıp daha da olgunlaşmaları.

    bir kadın için evlenilecek erkekte iki özellik aranır.

    1) iyi bir eş olsun
    2) iyi bir baba olsun

    iyi bir eş konusundan başlarsak, sorumluluk sahibi olsun ve hayat müşterektir diyerek bizlere hayat arkadaşı olsun. 30 yaşına gelmiş hala ciddi kararlar alırken annesi onaylamadıysa o kararı almayan erkekler görüyorum. gerçekten 30 yaşında bir adamın kendi kararlarına güvenememesi acınası. yada çalışmayan kadınla evlenmem deyip, evlendiği zaman çalışan eşine tüm temizliği, ütüyü, yemeği yaptıran ve bunu kadının görevi olarak gören erkekler var. adamlar bu işleri yapmayı bilmemeyi gurur kaynağı olarak görüyorlar. düşünsene belli bir yaşa gelmişsin, kendi ayaklarının üstünde duran bir bireysin ve evlenmişsin, kendi denginde bir adamla birliktelik beklerken, bir çocuk-adama bakıcılık ediyorsun.

    iyi bir baba olmak konusuna geliyorum, ülkemizde eve para getiren ve çocuğunu dövmeyen baba iyi babadır düşüncesi var. adamlar çocuklarının gazını çıkarmamış yada altını değiştirmemiş olmak övünüyorlar. çocuğun hayattaki en büyük yaşam sağlayıcıları anne ve baba iken, annenin öldüğü bir durumda çocuğuna bakamayacak, onu hayatta tutamayacak bir sürü adam var. yada çocuğa annesi baksın, ben onla sadece oyun oynarım diyenler var. yani düşün sen çocuğun hem hayatta kalması için gerekli yaşamsal işleri yürütmekten sorumlusun hem de onun ahlakını da sen şekillendireceksin.

    maddi ve manevi kendi ayakları üzerinde duran bir kadındın. bir çocuğun sorumluluğunu da almaya hazırdın ama yanındaki adam senin yükünü hafifletmek yerine sana ikinci bir çocuk oldu ve üstüne üstlük annelik yapman gereken çocuğun bakımına köstek, sana da yük oluyor. bu durumda yapabileceğin iki seçenek var, ya adama da bakıp aslında çocuğa harcaman gereken enerjiyi çocuğa harcamayacaksın yada adamdan boşanıp tüm enerjini çocuğuna yönelteceksin.

    işte yukarıdaki iki koşulu da sağlayan erkek bulmak gittikçe zorlaşıyor. yoksa söz konusu olan bir imza olsa sokaktan çevirdiğin erkeğe bir iki işve yapıp, beyaz yalanlar söyleyerek de evlenirsin.

    burada aman evlenmek ne, iki haftalık tatil için 12 ay aidat ödememek, nafaka-para, seks çok kolay, muhabbeti çeviren arkadaşlara üzülerek söylüyorum ki siz zaten bu kafayla kadınların evlenilecek erkek kategorisine girmiyorsunuz. paranız pulunuz için sizle evlenmek isteyenleri geçip sizi yukarıdaki iki kıstasa dahilinde yorumlayan kadınlara göre, evlenmemek sizin için bir tercih değil çünkü siz tercih edilen değilsiniz.
2513 entry daha
hesabın var mı? giriş yap