9 entry daha
  • sol frame 2 haftadir isgal eden ata, tugce kazaz in din degistirmesi, tugce kazaz in don degistirmesi, gamze ozcelik gibi basliklara oranla sozluk konseptine ve sloganina daha uygun olmasina ragmen icinde kurtce gectigi icin. recm edilen basliklardir. evet gereksiz bilgidir, hatta nerdeyse kullanmadigim bir bilgidir. ama sonuc olarak bakildiginda bir bilgidir.

    ata nin olmesi bir bilgidir, tugce kazaz in din degistirmesi de. ama oturup gunlerce yorum yapmak sozlugun konseptine ne kadar uygun(sozluge %100 entry girdigim iddiasinda degilim). ama sonuc olarak bakildiginda kurtce kufur bir bilgidir. gerekli mi gereksiz mi bilemem. sahsim adina ne turkce kufurler, ne almanca ne ingilizce kufurler kullanmaya deger bilgiler degil. ama "bilgi" dir gerekli veya gereksiz..

    2 yil 5 yil sonra bugunku cocuklara ata diye birinin yasadigini bile hatirlamayabilir. ama 200 yil sonra da birisi fransizca, almanca ya da kurtce bir kelime nin anlamini merak edecek.

    daha once kurtce tematik calismasinda hepsi bir basliga yazilsin deniyordu. simdi de kurtce kufurler basligi sol frame de gozukmesin.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap