6 entry daha
  • hay sokacam bedellinize de sizin yapacaginiz askerlige de!! ulan yazmayayim yazmayayim diyorum, adamlar tecrubelerini paylasiyor birak paylassinlar insanlar bilinclensin diyorum ama yeter artik lan!!

    82/3 devre 18 ay diye gittim askere, son 6 ayim kala 15 aya dustu askerlik o donem. bu senin yasadiklarinin en az on mislini, kutahya'da, hava er egitim tugayi'nda 28 gunluk acemilik suresince yasadik biz. usta birligi olan bursa yenisehir hava meydan komutanligi'nda yasadiklarimizi saymiyorum bile.... bir de derler ki askerde en rahat havacilar...

    bedellilerle bir alip veremedigim yok. imkani olan yapsin bedelli askerlik tabii. imkanim olsa ben de yapardim yalan yok... ama bu ne lan her gun bir aglama bir sizlanma... gitmeseydiniz oglum kacsaydiniz... bu kadar zor geliyorsa o bedelli parasiyla, ya da uzerine az daha koyarak kacsaydiniz yurtdisina falan. kacak gocek yasardiniz. ne bekliyodunuz ki? askerlik lan bu. sivil hayattaki gibi kafaniza gore takilacaginizi mi saniyordunuz? yeter lan! daral geldi sizin sizlanmalarinizdan amk!!
624 entry daha
hesabın var mı? giriş yap