6 entry daha
  • (bkz: hoarding); türkçesi istifleme, biriktirme.
    çocuk yaşlarımda taso biriktirmemle başladı. annem evden 2 leğen dolusu tasoyu atınca başka şeylere geçeyim, atmasın dedim. sakızdan çıkan dandik sahte yu-gi-oh kartlarını istifledim ve bir kutuya gizledim. annem yine oyun kartlarımın içinde olduğu kutuyu bulmuş, gidip komşunun oğluna vermiş. "eşek kadar oldun hala ne oyunu" dediğini hatırlıyorum. o laf dokundu tabii bana.

    ben de tabii manyağım, bir şeyler istifleyecem ya, annem bulup atmasın istiyorum. o aralar metin2 vardı daha kapalı betada oyun. gittim oyunda balıkçılık yaptım dünya kadar saç boyası istifledim. forumda millet deli gibi boya alıyor, sattım hepsini, bir anda oyunun en zengini oldum. sonra dedim ki, ben bu parayı nakde çevirir daha güzel şeyler istiflerim. gittim internet kafedeki abilere item, para falan satmaya başladım. sonra topladığım parayla steam'den oyunlar almaya başladım. baktım bu dijital işler iyi, annem anlamıyor tabii, bulup atamadı. buradan yürüdüm, geldiğim nokta budur;
    https://eksiup.com/4ee503263670
    bir ara oynarım, indirimdeyken alayım, buralar değerlenir falan derken 2500'ü geçmişim. 2000'ine dokunmamışımdır. "eşek kadar oldun hala ne oyunu" lafı iyice tribe soktu beni sanırım, 15 yıl geçti aradan ve kendimi oyun istiflerken buldum.
    manyak mıyım ? evet.
    mutlu muyum ? evet.
95 entry daha
hesabın var mı? giriş yap