27 entry daha
  • realitede hiçbir önemi yoktur sadece niyet beyanıdır, okuyanlara ''bana tavsiye verdi iddiasında bulunamazsınız'' bilgisinin önceden verilmesidir.

    herhangi bir kişiye tavsiye verseniz bile sizden bir talepte bulunamaz; bir talepte bulunabilmesi için tavsiye verdiğiniz kişinin size bunun için ödeme yapıyor olması, ortada bir anlaşma olması ve sizin verdiğiniz tavsiyede kötü niyetinizin tespiti gerekir daha basitçe ifade edilirse sizden tavsiye alana a hissesini sat deyip siz alırsanız bunun tespiti sorun oluşturur.

    sosyal medyadaki yorumların da tavsiye kapsamına giriyor olabileceği yorumları da var ama o durumda da aynı durum geçerli; internette dolar uçacak diye yorum yapmanız değil ama dolar uçacak diye yorum yaparken dolar satmanızın tespiti size sorun yaşatabilir ya da hiçbir temele dayanmayacak şekilde dolar uçacak, tl uçacak veya çökecek, a hissesinin iflası söz konusu gibi yorumların ardından gelen ytd'nin de bir anlamı yoktur.

    ''ytd'' yazmak diğer suçlardankorumaz.

    ''a şirketi battı, hisseleri çökecek, iflas isteyeceği konuşuluyor. ytd'' diye bir ifade yazılan ytd'nin bir anlamı yoktur ya da böyle bir ifadenin kaynağı olmasanız bile sadece yaymanız(retweet !) bile size sorun çıkarabilir.
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap