43 entry daha
  • merhaba ile başlayıp, bir masa, üstünde beyaz bir kağıt ve kurşun kalem istiyorum. sen üst bedenimi masaya uzatmış, kalçalarıma dayanmışsın.. belimin kıvrımlarını avuçlayarak içime vurduğun her darbede, o kağıda bir çizgi çizmek istiyorum. sen nefes almadan, aldırmadan dakikalarca beni o halde becerirken ben o kağıda her bir vuruşun için bir çizgi çekmek. o karmaşık çizgiler, o anlamsız resim seninle sevişmemizin resmi olsun istiyorum. o resmi çerçeveletip masama koymak, baktıkça hiç kimsenin görmediğini görüp, hatırlayıp ıslanmak istiyorum.
    hayatı çizmek olan, karşısına çıkan çıkmayan herşeyi çizebilen kadının masasındaki o anlamsız görünen çerçeveye, çocukça görünen resme bir anlam veremesinler istiyorum. kimse bilmesin ama ben bileyim o resme neyin sebep olduğunu.. her bir çizgiye baktıkça nasıl içime vurduğunu anımsayıp kasıklarımı sızlatmak istiyorum...
    ya da soluksuz geçen bir gecenin ardından sabahlar beni işe giderken ayakta yakalayıp kapı önünde becermeni istiyorum. eteğimi belime çıkarıp, iç çamaşırımı kalçalarıma indirmeni, ayakta usulca içime girmeni.. iç çamaşırımın üstüne boşalıp, temizlenmeme izin vermeden onu yeniden giydirmeni, beni ise öyle yollamanı.. senin yanımda olmadığın bütün bir günü, sana ait en özel damlalarla yanımdaymışsın gibi hissederek geçirmeyi istiyorum. erkekliğinden benim için akan sıvılar bacak aramda kurusun tüm gün, ve ben hijyene obsesif bir kadın olmama rağmen onları zevkle taşıyayım istiyorum. sana, seni de delirtmek için “bak ne haldeyim” fotoları atmak istiyorum. akşamı yeniden iple çek, yanıma koşarak gel istiyorum.. beni tüm gece ucuz bir fahişeymişim gibi defalarca kirlet, sonra banyoya götürüp masum bir kadınmışım gibi ellerinle temizle istiyorum. akan suyun altında ben masum masum seni izlerken, ıslak saçlarımı büyük bir şefkatle okşarken, kasıklarıma boşal istiyorum. bakışlarımız birbirine kilitlenmişken senden gelen sıcaklığın bacaklarımın arasına süzülmesini istiyorum.
    okuduğun kitaba, izlediğin filme odaklanmışken üstümdeki minicik elbiseyle kucağına oturmak istiyorum. elbisemin içinde hiçbir şey olmadığını farket, ama sanki aramızda sessiz bir anlaşma varmış gibi yaptığın işe sakince devam et istiyorum. seni yaptığın şey her neyse ondan ağır ağır koparmak istiyorum. dikkatini benden ve bacaklarımın arasından, benim bedenimden başka hiçbir şeye vereme istiyorum. öyle şeyler yaşatayım ki sana, benden km’lerce uzakta ismimi içinden geçirdiğinde taş gibi sertleş istiyorum. tüm bedenin kadın değil, beni istesin sadece istiyorum. şeklinde devam eden yazışma şekli.

    edit: yok ben sevmem. gerçeği varken tercihim değil.
1037 entry daha
hesabın var mı? giriş yap