1 entry daha
  • kendi imkanlarınızla evde de çekebileceğiniz bir danimarka yapımı. film diyemiyorum, evet senaryo var ama onun dışında da pek bir şey yok. yani sesi kapattığınızda ekranda izleyebileceğiniz hiçbir şey yok. bu tip tek mekanda geçen az oyunculu başka filmler de izledim, beğendiklerim de oldu ama bu film benzerleriyle karşılaştırıldığında baya zayıf kalmış.

    --- spoiler ---

    gerçek danimarka bu mu bilmiyorum ama 112'ye gelen telefonlara (sarhoşlar, uyuşturucu kullanıcıları ve hayat kadını mağdurları) ve memurların tavrına bakınca cidden hayal kırıklığına uğradım. artık kafada nasıl bir kuzey avrupa imajı oluştuysa, bacağı kırılan kıza ambulans helikopter gönderirler diye beklerken, baya esat karakolundan polis memuru mustafa gibi 'taksiye bin git.' dedi ya la adam...

    --- spoiler ---

    edit: filmin tek mekanda geçen başka filmlerle karşılaştırıldığında onlara nazaran zayıf kaldığını düşünmem bir kısım ileri düzey film eleştirmenleri tarafından komik bulunmuş. en basitinden the man from earth ve 12 angry men gibi tek mekanda geçen diyalog üzerine kurulu filmlerle karşılaştırınca bu filmin onların sikletinde olmadığını söylemenin bir yolu olarak ‘zayıf kalmış’ ifadesini seçtim. çok kötü film diyemiyorum ama ‘harika film’ diyenin de bu filmi harika bulduysa ağa babaları için ne hissettiğini merak ediyorum..
47 entry daha
hesabın var mı? giriş yap