265 entry daha
  • yasattigi duygular uzerine felsefi ve psikolojik ve hatta teolojik olarak cok sey yazasim var ancak narkotigi kapimda gormek de istemiyorum simdi. ancak etkisi gecmeye baslayip da cosku yerini bad tripe biraktiginda bu meretle dinlenebilecek en husu uyandirici sarki bugun bile hala blackfield'dan end of the world'dur.

    tuhaf bir meret; kimisi icin entelektuel dusunceler ve hisler galaksisinde uzay jetiyle done dolasa gezerek en yuceyi ve en cirkini deneyimleme araci, bir baskasina gore ise adam kesme, kavga cikarma, rahatsizlik verme ve kontrolsuz salak sacma sinirsiz tuketim yuzunden kendini oldurme aperatifi.

    ek: son 1 haftada bu entryimi okuyan 6 kisi "nerden bulabilirim bir yer soyler misin?" seklinde mesaj atti. su ana dek bu kisilere cevap yazmayip sadece engellemekle yetindim. ancak bir daha ozel mesajla beni satisi ve tasimasi yasa disi olan bu sey hakkinda rahatsiz edecek birisi olursa direkt cok agir bir sekilde kufrederek karsilik verecegimi burdan belirtmek istiyorum. asiri sosyellesme zehriyle zivanadan cikmis bir lackaligin ve sululugun ve seviyesizligin kotu kokulu birer elcisi olarak sizi gordugumu soylememe de izin verin lutfen.
196 entry daha
hesabın var mı? giriş yap